Moderne hus

Husmodeller i moderne stil er den optimale boligdrømmen for veldig mange. Vår Moda-serie består av en samling stilrene, funkisinspirerte hus med store vinduer, gode uteplasser, minimalistiske linjer og smarte planløsninger.

Moderne hus

Moderne boliger inspirert av de opprinnelige funkishusene, er et populært boligvalg for mange. Samtidig som de er tidløse, er de også bygget for fremtiden med sitt minimalistiske særpreg, sine store rom tilpasset for alle typer familier og sine store vakre vinduer som visker ut skillet mellom deg og omgivelsene utenfor. 

Husmodellen Ode 

Arkitekttegnede ferdighus

Alle våre moderne hus er arkitekttegnet, og allerede på tegnebordet har fokuset vært å skape spennende hjem som både er lekre å se på - og funksjonelle å bo i. Her får dagslyset lov til å ta mye plass gjennom store vinduer og gode uteplasser gir deg det ekstra oppholdsrommet som forlenger både lyse kvelder og lune sesonger. 

Husmodellen Mynd

Bla i vår digitale huskatalog

Få umiddelbar tilgang til vår boligverden!
Bla i vår digitale huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Moderne hus - se alle husmodellene i Moda-serien.

Her kan du klikke deg inn og lese mer om hvert av våre stilrene, stramme og moderne hus. Kanskje du finner en favoritt?

Bygge hus? Vi gir deg svar på alt du lurer på!

Vi har samlet alt du trenger å vite om byggeprosessen slik at du kan få god oversikt over hvordan det er å bygge hus med oss i Skalahus. Med oss skal du kjenne på trygghet og forutsigbarhet hele veien.
Gratismagasin om boligbygging

Bestill magasin om byggeprosessen

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Moderne hus - interiørinspirasjon

Velkommen inn til hver og en av våre stramme og elegante boligdrømmer.

Les alt om våre ferdighus

Vi har samlet alt om våre ferdighus i én inspirerende artikkel. Bli kjent med Skalahus, husmodellene vi tilbyr og ikke minst forhandlerne våre!

Moderne hus på ett plan

Et hus på ett plan er en sikker investering for alle livets faser. Her er det enkelt å bo akkurat nå - og resten av livet. Vår moderne ettplansbolig Timi er en smart og populær husmodell som rommer mye på mindre plass.

Moderne hus for skrå tomt

Noen tomtegrunnlag krever hus som er tilpasset for skrått terreng. Våre arkitekter har utviklet en rekke moderne husmodeller som passer godt til skrå tomter. Klikk deg inn og les mer om disse husmodellene her.

Moderne hus med store vinduer

Moderne hus med store vinduer visker bort avstanden mellom rommene dine og omgivelsene rundt. En flott utsikt fortjener store vinduer og alle hjem blir enda finere med masse naturlig dagslys. Vi har plukket ut noen av husmodellene våre som er kronet med ekstra store vinduer.

Moderne hus med flatt tak

Moderne hus med flatt tak er selve symbolet på den moderne tids arkitektur. Flatt tak gir et særpreg på huset som har blitt svært populært, der elementer fra de opprinnelige funkishusene lever videre. Vi har flere husmodeller med flatt tak, klikk deg inn for å lese mer om dem.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker