Moderne ferdighus

Moderne hus fra Moda-serien har nordisk signatur som harmonerer med natur og omgivelser. Med store og mange vinduer blir boligene levende med sollyset og morgenkaffen kommer alltid i selskap med utsikt.

Våre moderne husmodeller er designet for fremtiden og er den optimale boligdrømmen for alle som liker stilsikker arkitektur med personlighet og særegenhet som virkelig blir lagt merke til. 

Moderne hus med utleie

Flere av husmodellene i Moda-serien er tegnet med en ekstra utleieenhet som gir deg en mulighet til å betale ned på huslånet på en smart måte med verdifulle utleieinntekter. Kanskje du har råd til større bolig enn du trodde? Her kan du lese mer om våre boliger med utleie. 

Ferdighuset Lykill

Moderne hus for skrå tomt

For at du skal ha ekstra mye å velge i selv om tomten din består av skrått terreng, så har vi tilpasset flere av våre husmodeller til skrå tomter. Et godt råd er å alltid velge tomt før man velger husmodell. Her kan du se alle husene våre tilpasset for skrå tomter. 

Ferdighuset Vigi

Moderne hus på ett plan - dette er Timi!

Det å flytte inn i et hus på ett plan er en trygghet for fremtiden. En ettplansbolig er et tidløst og godt hjem for alle livets faser. Husmodellen Timi er et flott eksempel på en moderne ettplansbolig som virkelig tar vare på alle livets øyeblikk.

Moderne ferdighus fra Skalahus

Moderne hus med takterrasse

Alle våre husmodeller er tegnet med gode uteplasser som tar ekstra godt vare på de fineste dagene. Kanskje ekstra luksus er det med en luftig takterrasse som forlenger både lyse kvelder og varme sesonger.
Her er flere av våre moderne hus med takterrasse.

Les alt om våre ferdighus!

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Leter du etter den perfekte husmodellen? Kanskje du finner den her?

Klikk hjem huskatalogen vår i dag og bruk den gjerne som en inspirasjonsbok!
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker