Signér enebolig med Skalahus før påske og få med lekestue på kjøpet!

Til glede for alle barnefamilier på husjakt der ute, så gir vi like godt bort et byggesett til en lekestue til alle som signerer enebolig fra Skalahus innen påske.*

* Kampanjetilbudet gjelder fortrinnsvis kjøp av eneboliger fra husseriene Æra og Saga frem til påske.

* Lekestuen leveres som byggesett uten festemiddel (dvs. skruer, spiker, lim o.l følger ikke med byggesettet) og uten innvendig materiell. 

Et magisk sted for familiens minste

Fire vegger og tak. Jo, den kan kanskje se ut som en ganske vanlig lekestue. Men sett foten over dørstokken, så skal du ikke lenger inn før du oppdager at denne lekestuen er alt annet enn akkurat det. Se ut av vinduet. Da kan det hende at du blir en sjørøver som skimter ramsalt hav og uoppdagede øyer gjennom kikkerten, en prinsesse som skuer ut over slottshagen sin eller en ridder som prøver å beskytte borgen mot ildsprutende drager. 

Kanskje blir du en baker med høy hatt som tryller frem de fineste kremkaker, eller en kjøpmann med kassaapparat og vekslepenger. For selv småstein og vasne hestehov blir til diamanter og skillingsboller, løvetannkranser blir til gullkroner og hverdag blir til fest her inne i lekestua. Velkommen inn til nye historier.

 

12 hus for barnefamilien

Lyst på litt boliginspirasjon rett i postkassen?

Klikk hjem huskatalogen vår! Kanskje du finner akkurat den husmodellen du leter etter?
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker