Kvia Byggtjenester AS er vår nye bunnsolide Skalahus-forhandler i Rogaland!

Kvia Byggtjenester AS er et allsidig og svært erfarent byggefirma og et selskap innen Kvia Gruppen AS i Rogaland. I tillegg til sin lange erfaring innen nybygg og rehabiliteringsprosjekter både innen bolig- og hyttemarkedet, tar bedriften nå et nytt steg inn i eiendomsbransjen, som forhandler av Skalahus.

– Dette er en solid samarbeidspartner med store ambisjoner om å vokse i det norske boligmarkedet. Og det har vi lyst til å være med på, forteller Runo Sveinsson, anbudsleder og kalkulatør i Kvia Gruppen AS.

Fra venstre: Atle Kvia (konsernleder Kvia Gruppen AS), Tore Larsen (forhandlerleder i Skalahus AS), David Johne Johnsen (driftsleder i Kvia Byggtjenester AS), Ole Reidar Hagen (prosjekt- og byggeplassleder i Kvia Byggtjenester AS), Runo Sveinsson (anbudsleder og kalkulatør i Kvia Gruppen AS.)

Et nytt og spennende marked

Også forhandlerleder i Skalahus, Tore Larsen, er fornøyd med det nye samarbeidet. – Vi har lenge hatt et mål om å kunne tilby huskonseptet vårt også i Rogaland, og med tungvekteren Kvia Byggtjenester AS med på laget gleder vi oss til å presentere Skalahus for et nytt og spennende marked, forteller han.

Som Skalahus-forhandler vil Kvia Byggtjenester AS dekke områder fra Lindesnes i sør til Indre Ryfylke i nord, med kontorfilialer i Hjelmeland, Jørpeland, Stavanger, Nærbø og Egersund samt hovedkontor i Sandnes.

Etablerer seg både som hus- og hytteforhandler

Med Skalahus sitt brede sortiment innen ferdighus og ferdighytter, ligger alt til rette for at Kvia Byggtjenester AS skal kunne tilby mange spennende nyheter til både hus- og hyttekunder i Rogaland. – Vi har stor tro på produktene til Skalahus, og med tanke på de gode hytteutsiktene som kommer i forbindelse med utbyggingsplanene av Ryfylke, er dette et godt tidspunkt for å bevege seg ut på hyttemarkedet, forteller Sveinsson.

Ansetter flere tømrere

Som følge av sitt nye satsningsområde vil Kvia Byggtjenester AS ansette flere tømrere i alle avdelinger og legger opp til en videre vekst i selskapet.

Se det brede utvalget til Skalahus!

Ta gjerne en nærmere titt på det vi har å by på av husmodeller, flermannsboliger og hytter, og lær mer om boligkonseptet Skalahus.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker