Kjøkkenet - hele husets knutepunkt

Det er her vi samles, over god mat, vanskelige lekser, rykende kaffekopper, familiære hverdager og vennlige festkvelder. Kjøkkenet er rett og slett husets hjerte og midtpunkt, og fortjener å være både lekkert og funksjonelt.

God oppbevaring, godt nok med benkeplass, rom nok til å fylle livet med gode venner og fine omgivelser for kokkelering og bakst. Med tanke på den allsidige bruken, så fortjener et kjøkken både god planlegging og smarte løsninger slik at hele familien får et optimalt bruksrom og en hyggelig møteplass.

Arkitekttegnet og godt planlagt - helt fra tegnebordet

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene for alle boligkunder, og er naturlig nok alltid et viktig fokus når arkitektene skal tegne nye husmodeller. Det kreves en stødig arkitektonisk tilnærming for å sørge for at god funksjonalitet ikke skal gå på bekostning av lekker design - og omvendt.

Åpen løsning eller avgrenset kjøkkenområde?

Mange av husmodellene våre har en planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, slik at stue og kjøkken tilsammen blir et åpent allrom til ulik bruk. Åpen løsning eller avgrenset variant er en smaks- og behovsak, derfor er det alltid mulig å tilpasse husmodellene våre, slik at du får kjøkkenet ditt akkurat slik du trenger og ser for deg. Boligkonsulent og arkitekt vil sammen se på løsningene for akkurat den husmodellen du har forelsket deg i. 

Eksempler på åpen stue- og kjøkkenløsning

Jeg vil vite mer om tilpasning av boliger fra Skalahus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kjøkken med utsikt

Mange av våre husmodeller har en planløsning der kjøkkenet ligger i 2. etasje - mens soverommene er forbeholdt 1. etasje. Med kjøkken og stue på toppen er oppholdsrommene dine sikret den beste utsikten - uten innsikt.

Felles for de moderne husmodellene Lifa, Eiga, Frid og Lykill, er at de alle har en planløsning med kjøkkenet plassert i 2. etasje. Her illustrert gjennom husmodellene Frid og Lykill. 

 Frid

Lykill

Velkommen på innsiden av alle våre husmodeller!

Ta deg en tur i vårt store interiørgalleri!
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker