Hus for alle. Vi åpner dører til nye historier.

Hus som passer for alle. Både førstegangsetablerte, barnefamilier i alle størrelser og eldre som ønsker seg mindre vedlikehold skal kunne finne drømmeboligen hos oss.

Huskatalogen vår er satt sammen på en måte som gjør at enhver boligkunde - uansett behov og ønsker, skal kunne finne en favoritt i det brede sortimentet vårt. Det å levere boliger og hjem til folket er et ærefullt oppdrag som vi med stor stolthet legger sjelen vår i. 

Hus i alle størrelser

Fra den minste husmodellen Timi, til den største og mest storstilte villaen Constantine, tilbyr vi hus med en stor variasjon i størrelse og arkitektur. Våre dyktige arkitekter har alltid sluttkunden i fokus - og fra tegnebrett til byggeplass skal boligbyggere med Skalahus føle seg trygge og ivaretatt gjennom hvert steg i byggeprosessen. 

Timi - ettplansbolig og vår minste husmodell.

Constantine - vår aller største og mest storslåtte husmodell. 

Moderne hus, klassiske boliger og herskapelige villaer

Huskolleksjonen vår består av tre ulike stilserier - Moda, Saga og Æra. Moda-serien er betegnelsen på våre moderne og funkisinspirerte hus og kjennetegnes av stilrene linjer, store vinduer og et minimalistisk særpreg. Saga-serien består av våre klassiske og tradisjonelle hus. Dette er tidløse husmodeller som tar godt vare på hele familien og som passer godt for alle livets faser. Æra-serien er våre nostalgiske herskapshus som er inspirert av ærverdige herregårder og adelshjem. Her møtes tradisjonsrik arkitektur og topp standard - og skaper den optimale boligdrømmen for veldig mange. 

Hus og byggeprosess - hva lurer du på?

Vi har laget en samleside om ferdighus fra Skalahus, slik at du kan få god oversikt innen både utvalg av husmodeller og hvordan en byggeprosess med oss vil fortone seg. Klikk deg gjerne videre for å lese mer!

Hus til salgs

Husk at du til enhver tid kan følge med på hvilke boliger Skalahus har til salgs i ditt område. Våre forhandlere har stadig spennende prosjekter og byggeplaner på gang!

Hva koster et hus?

For prisestimat på en av våre husmodeller - eller et konkret byggeprosjekt, kan du snakke med våre boligrådgivere som er lokalkjent i ditt område. Med tanke på at ethvert byggeprosjekt er unikt når det gjelder tomtegrunnlag, geografi og eventuelle tilvalg og tilpasninger, vil prisen variere grunnet de mange faktorene som påvirker sluttsummen.
Snakk med oss om pris på våre ferdighus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hus på ett plan

Et hus på ett plan er en sikker investering for alle livets faser. Her er det enkelt å bo akkurat nå - og resten av livet. Vi har husmodeller på ett plan innen alle stilseriene våre. Klikk deg gjerne inn for å lese om dem!

Hus med utleiedel

Hus med utleie gir store økonomiske fordeler og kan hjelpe deg med å betale ned på huslånet på en smart og effektiv måte. Hus med utleie kan gi deg bedre betingelser i banken, og utleieinntekten kan bety at du kanskje har råd til et større hus enn du tror.

Hus med store vinduer

Hus med store vinduer visker bort avstanden mellom rommene dine og omgivelsene rundt. En flott utsikt fortjener store vinduer og alle hjem blir enda finere med masse naturlig dagslys. Vi har plukket ut noen av husmodellene våre som er kronet med ekstra store vinduer.

Hus med takterrasse

Hva tar vel mer vare på sommeren enn en skikkelig god uteplass? Flere av våre husmodeller er kronet med takterrasse - et perfekt uterom som gjør både lyse kvelder og lune sesonger enda lenger. Sjekk ut disse husmodellene med takterrasse!

Les mer om hva som skaper en god uteplass!

Hus med flatt tak

Hus med flatt tak er selve symbolet på moderne arkitektur. Flatt tak gir et særpreg på huset som har blitt svært populært, der elementer fra de opprinnelige funkishusene lever videre. Vi har flere husmodeller med flatt tak, klikk deg inn for å lese mer om dem.

Hus for skrå tomt

Noen tomtegrunnlag krever hus som er tilpasset for skrått terreng. Våre arkitekter har utviklet en rekke husmodeller som passer godt til skrå tomter. Klikk deg inn og les mer om disse husmodellene her.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker