Store herskapelige ferdighus

Herskapshus fra Skalahus er inspirert av svunne tider og herregårdenes sterke husfruer og adelskvinner. Nostalgi og prakt lever videre i vår Æra-serie. I våre herskapelige hus møtes tradisjon og smarte planløsninger og gir god plass til både små og store medlemmer i familien.

Velkommen inn i våre storslåtte praktvillaer som virkelig ønsker velkommen hjem på en adelig måte. Her lever nostalgiens signatur i hver minste detalj og store rom, godt med takhøyde og flere fløyer legger utgangspunktet for vakre og velfungerende hjem. 

Herskapshus med utleie 

Flere og flere som skal bygge nytt hus har egen utleiedel med i vurderingen, nettopp fordi en utleiedel kan gi deg mulighet for høyere boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere. Her kan du lese mer om våre husmodeller med utleie.

Velg ditt herskapelige hus etter tomten du skal bygge på

Mange forelsker seg i husmodell før de har funnet tomt, men som en god rådgiver ønsker vi å ha fokus på at man først og fremst burde se på en tomt sine muligheter og begrensinger, og velge husmodell deretter.

Herskapelige hus på ett plan

Amelia er et herskapshus på ett plan, og er en romslig og praktisk villa med alle muligheter. Her møtes tradisjonell design og tidløs eleganse, og skaper et livsløpshjem uten trapper som tar vare på deg gjennom alle livets faser. 

Stuesonen i ettplanshuset Amelia.

Våre herskapelige ferdighus

Store herskapelige hus og herskapelige villaer er den optimale boligdrømmen for mange. Her kan du klikke deg inn på hvert enkelt av våre herskapelige hus, og lese mer om vårt utvalg.

Les alt om våre ferdighus!

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av moderne boliger, klassiske husmodeller og herskapshus.

Hva koster et herskapelig ferdighus?

Alle boligkjøp har ulikt utgangspunkt og både husmodell, tomteforhold, eventuelle tilvalg/oppgraderinger og geografisk plassering vil sørge for at enhver boligprosess er unik prismessig.

Snakk med oss om pris - vi hjelper deg!  

Våre boligkonsulenter tar gjerne en prat med deg om dine byggeplaner og hjelper deg med et prisestimat på akkurat din unike boligdrøm. En sentral del av byggeprosessen fra start er å sette opp en forutsigbar økonomisk plan som kundene våre skal kunne forholde seg til. Her får du oversikt over alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet og en detaljert oversikt over hva som ligger i - og utgjør totalprisen.

Lyst til å snakke med oss om pris og andre ting du lurer på?

Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hvor lang tid tar det å bygge et ferdighus?

Hvor lang tid tar det å bygge hus? Vi vet at dette er et av de mest sentrale spørsmålene som nye boligbyggere lurer på. Dette - og mye mer finner du informasjon om på samlesiden vår om byggeprosessen.

Hva kjennetegner et herskapelig hus?

Æra-serien er navnet på vår herskapelige husserie og består av storslåtte villaer slik de er blitt bygget fra 1900 og frem til i dag. Her kan du lese mer og hva som er typisk for denne signaturen.

Hjørnekasser

Spesialdesignede, kraftige hjørnekasser med profilering og freste spor.


Vindusomramming

Tydelig omramming rundt vinduene, med en utfrest diamant over vinduet.


Sprosser

Sprosseinndelingen er nøye gjennom­tenkt og testet i markedet. Det øvre feltet skal vise rektangulere glassfelt. Alle sprossene er utenpåliggende. 


Gavlvindu

Et «pyntevindu» er med på å understreke arkitekturen på Æra­husene. Vinduet leveres i ugjennomsiktig enkelt frostet plexiglass.


Søyler

Håndlagde, kannelerte søyler produsert av Kloppen. En stor del av produksjonen er manuell og hver søyle blir satt sammen for hånd. Leveres i dimensjon 24 cm. 


Terrasserekkverk

Stående trespiler i ulik bredde, designet av våre arkitekter for denne husserien.


Panel

Som utvendig panel på Æra-­husene benytter vi liggende panel i dimensjon 19x148 mm dobbelfals. Detaljbilde på siden om utvendig kledning. Besøk vår samleside om ferdighusene vi tilbyr

Herskapshus og mye mer i vår nye huskatalog!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker