Våre herskapelige ferdighus

Inspirert av svunne tider og herregårdenes sterke husfruer og adelskvinner, lever nostalgi og prakt videre i vår Æra-serie. I våre storslåtte villaer møtes tradisjon og smarte planløsninger og gir god plass til både små og store medlemmer i familien.

Velkommen inn i våre storslåtte praktvillaer som virkelig ønsker velkommen hjem på en adelig måte. Her lever nostalgiens signatur i hver minste detalj og store rom, godt med takhøyde og flere fløyer legger utgangspunktet for vakre og velfungerende hjem. 

Herskapelige ferdighus med utleie 

Flere og flere som skal bygge nytt hus har egen utleiedel med i vurderingen, nettopp fordi en utleiedel kan gi deg mulighet for høyere boliglån og gode forutsetninger for å betale ned huslånet raskere. 

Herskapelige ferdighus for skrå tomt

Mange forelsker seg i husmodell før de har funnet tomt, men som en god rådgiver ønsker vi å ha fokus på at man først og fremst burde se på en tomt sine muligheter og begrensinger, og velge husmodell deretter. 

Alle våre herskapelige ferdighus

Albertine

Amelia

Constantine

Cornelia

Nicoline

Wilhelmine

Bygge nytt hus?

Vi tilbyr boliger i tre ulike stilserier, fra moderne til herskapelig og alt i mellom. Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Herskapelige ferdighus og mye mer i vår nye huskatalog!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker