10.000 kr til nye uniformer. Gratulerer til Ryggemusikken!

Skalahus-fondet fortsetter å overraske de som til daglig skaper glede for barn og unge. Nå er det vår forhandler Anova Boliger som har vært på besøksrunde med gavesjekkene sine, og har delt ut 10.000 kr til Ryggemusikken i Moss, 6000 kr til Kråkerøy Judoklubb og 4000 kr til Ungdomssamfundet i Halden.

Med uniformer fra 70-tallet er det vel fortjent med en liten påskjønnelse øremerket nye habitter for Ryggemusikkens musikkglade barn og unge. Ryggemusikken har totalt 45 medlemmer og ledes av dirigent Trond Gundersen. Styreleder Staale Granli er svært fornøyd med bidraget og forteller at støtten betyr mye. – Uniformer er en stor økonomisk belastning for et lite korps. Gaven fra Skalahusfondet blir en viktig bidragsyter for å få realisert innkjøp av nye uniformer. I tillegg vil dette gi oss muligheten til å kjøpe inn flere uniformer, slik at også de yngste i korpset kan få fullverdige uniformer

Marita Eliassen i Anova Boliger er imponert over innsatsen som gjøres i Ryggemusikkken og gleder seg stort over at midlene vil glede mange musikkglade barn og unge i Moss. 

6000 kr til Ungdomssamfundet i Halden

Ungdomssamfundet i Halden er en brukerstyrt ungdomsklubb for 10-20 åringer som har åpent alle hverdager. Her skal alle føle seg trygge og kunne kose seg sammen! I tillegg til å samle barn og unge til felles hygge i lokalene, drar klubben på turer som byr på både naturopplevelser, fornøyelsesparker og masse gøy. Initiativet er gratis for alle og ønsker velkommen til alle samfunnslag og kulturer. I løpet av en kveld kan det være 100 ungdommer inne i lokalene og alle skolene i Halden er representert. – For disse pengene ønsker de unge seg både biljardbord og nye muligheter til turopplevelser. Vi skal sammen på et møte bestemme hva pengene skal brukes til, forteller daglig leder Mikaela Røstadli Dahl. 

4000 kr til Kråkerøy Judoklubb

Dette er en liten lokal judoklubb med 35 medlemmer fordelt på to partier; 6-12 år og 12 år og oppover. Siden nye matter står høyt på ønskelista, kommer Skalahus-tildelingen på 4000 kr godt med. Med lav kontingent skal alle som vil ha muligheten til å delta og bli en del av denne flotte gjengen som har det sosialt og koselig sammen. Klubben har treninger to ganger i uken og et supert trenerteam som blant annet består av judo-utøvere fra Norgestoppen som frivillig gir barn og unge glede av idretten. 

Gratulerer til alle engasjerte, dyktige og motiverende vinnere! Skalahus fortsetter utdelingen i ukene fremover - følg med! Les mer om Skalahus her.