Gratulerer Nes Ishockeyklubb med 10.000kr fra Skalahusfondet!

Skalahus sin forhandler på Romerike, Byggmester Frank Aasheim AS, har kåret sine vinnere i høstens runde av Skalahusfondet! Vi gratulerer Nes Ishockeyklubb med hovedpremien på 10.000 kr. Vi er også stolte over å kunne støtte Holter Idrettsforening og Viken Voices Youth Choir.

Skalahusfondet er en årlig tildeling av pengebidrag til klubber og organisasjoner som til daglig gleder barn og unge. Konkurransen er basert på nominasjoner fra folket, og en lokal jury internt i Skalahus som plukker ut tre vinnere basert på nominasjonene som kommer inn. Konkurransen kjøres i noen av områdene der Skalahus har sine forhandlere, og tilsammen skal vi i år dele ut 80.000 kr til formål som bidrar til en god hverdag for barn og unge.

Nes Ishockeyklubb får tildelt 10.000 kr!

Helt siden 1964 har Nes Ishockeyklubb hatt et hjerte for sporten, og har i dag som mål å legge forholdene best mulig til rette for å spre ishockey-glede blant innbyggerne i Nes og omegn, spesielt med tanke på breddeidretten. Nes Ishockeyklubb ønsker å være en bidragsyter til at både små og store kan få muligheten til å oppleve hockey som en livslang glede og lidenskap. 

Boligrådgiver i Skalahus, Christer Hansen, og styreleder i Nes Ishockeyklubb Laila Johansson.

Eier og driver sin egen ishall

Nes IK eier og driver sin egen ishall og utgiftene er store. Målet er hele tiden å kunne gi et bra tilbud til 250 aktive medlemmer. Alt klubben foretar seg skjer på dugnad, og pengestøtten fra Byggmester Frank Aasheim AS kommer godt med når det gjelder daglig drift av hallen og ikke minst innkjøp av nytt utstyr. Skalahus heier og gratulerer! 

Nes IK: En klubb full av ildsjeler, barn og voksne som brenner for å spre hockeyglede i regionen. 

Alltid mye liv og røre i hallen. 

6000 kr til Holter Idrettsforening!

Holter Idrettsforening beskrives som en liten klubb med et stort hjerte! Her er dugnadsånden stor og både klubb og anlegg drives av engasjerte pådrivere. Dette er en voksende klubb som stadig trenger mer utstyr, og vi er selvfølgelig glade for å kunne hjelpe med dette bidraget fra Skalahusfondet! Hurra for Holter og velfortjente 6000 kr som vi håper kommer godt med. 

Håndballstjernene hos Holter Idrettsforening. 

4000 kr til Viken Voices Youth Choir

Ungdommene og driverne hos ungdomskoret Viken Voices ble jublende glade over bidraget på 4000 kr fra Skalahusfondet. De ble lykkelige både over pengepremien - og over at vi har troen på dem og tilbudet de har for barn og unge. Ingen tvil om at dagen i lydstudioet ble ekstra morsom med denne overraskelsen! 

Jublende glade - Adéle Marie (dirigent) Anna Sofia, Silje Aurora, Cecilie, Esther, Frida Sophie og Jens. 

Viken Voices er et relativt nytt ungdomskor for jenter og gutter fra hele Romerike og sikter seg inn på både konkurranser, studioinnspillinger og musikkvideoer - hele tiden med fokus på mestring, likeverd og inkludering. Flere av tingene som står på ønskelisten når det gjelder nytt utstyr har måttet vike for Covid 19, så denne pengesjekken ble en kjærkommen overraskelse! 

Følg med på Skalahus sin facebookside, der publiseres flere vinnere fortløpende.