Gratisbilletter til Bygg Reis Deg messen!

Bygg Reis Deg på Norges Varemesse i Lillestrøm nærmer seg, og vi er såklart på plass for å vise frem hvem Skalahus er og hva vi kan tilby både enebolig- og prosjektmarkedet. Vi håper på masse besøk på standen vår, og nedenfor kan du laste ned din egen gratisbillett til et av Norges største arrangementer innen byggeindustrien.

Årets største høydepunkt innen byggenæringen i Norge åpner dørene fra 20.-23.oktober og vi gleder oss til å være del av denne unike samlingen med utstillere. Snakk med oss om alt innen prosjektbygging og eiendomsutvikling og bli kjent med det brede produktutvalget vårt innen både enebolig- og prosjektmarkedet. Vårt mål er å kunne tilby en såpass stor bredde i produkter at vi skal kunne være en solid samarbeidspartner for både små og store byggeprosjekter.

KLIKK HER FOR Å HENTE DIN GRATISBILLETT

Om Skalahus

​Vi bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design, og tilbyr moderne ferdighus, storslåtte villaer og klassiske boliger samtidig som vi satser stort på eiendomsutvikling over hele Norge.

Vi har forhandlere over store deler av Østlandet, på Sørlandet, i Nordland og på Vestlandet, med hovedkontor og et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging på Hamar. Uansett hvilke av våre forhandlere du kontakter, vil du bli møtt av lokalkjente boligutviklere med lang erfaring og unik kunnskap rundt alle aspekter av ditt boligprosjekt - fra planlegging til prosjektering.

Skalahus tilbyr eneboliger, prosjektboliger og hytter.