G.S Bygg & Eiendom er godt i gang som Skalahus-forhandler!

Vår nye forhandler, G.S Bygg & Eiendom, har nedslagsfelt i Nordre Follo, Enebakk og Ås. Boligkonsulent Robin Gustafsson og byggeleder/prosjektleder Jørgen Fauchald er godt i gang og trives med Skalahus som sin nye merkevare.

Robin Gustafsson forteller om hvorfor de valgte å bli forhandler av nettopp Skalahus. 

– Vi var i utgangspunktet ute etter å finne en leverandør med et bredt sortiment av boliger med høy kvalitet, helst norskprodusert og til en fornuftig pris. Når vi ble introdusert for Skalahus, så vi umiddelbart at de ulike signaturene passet godt inn i våre områder og at alle løsningene var meget godt planlagt. I tillegg er det utrolig enkelt å gjøre tilpasninger med Skalahus sin tjeneste «Arkdesk» hvor man sitter ned med en dyktig arkitekt og gjør ønskede endringer. Vi ble veldig imponert over hvor raskt vi kunne få tegnet inn en drømmebolig på en tomt, med klare salg- og byggetegninger, illustrasjoner, full leveransebeskrivelse og pristilbud.  

Store forventninger til tiden fremover 

Robin og Jørgen forteller at de allerede har sett og kjent på betydningen av å være del av et av Norges største fagmiljøer innen boligbygging. – I tillegg til å ha nytte av 25 års erfaring fra dyktige fagfolk rundt oss, så er det også en trygghet med tett kontakt mellom Skalahus-forhandlerne slik at vi kan dele erfaringer og viktige temaer. Vi setter pris på at terskelen for å be om hjelp av hverandre er veldig lav. 

Viktig å kunne tilby kundene optimale produkter

– Skalahus har alt fra stilrene og moderne funkisboliger til herskapelige og klassiske villaer. Løsningene er meget gode, arealeffektive og økonomiske, men også med muligheter til personlig tilpasning. Vi ser frem til å tilby dette til kundene våre, forteller Robin videre, og legger til at han gleder seg til samarbeidet videre. 

Nysgjerrig på hvilke husmodeller vi kan tilby?

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker