Frieri og baby i nytt hus!

Vi har besøkt et nydelig og helt nytt hjem på Hvaler, bygget av vår forhandler Anova Boliger AS. Til tross for at huset fortsatt er så nytt at det lukter nymalte vegger og deilig treverk, har disse veggene allerede rommet både frieri og velkomsten av et nytt familiemedlem.

- Vi valgte Skalahus fordi de kunne gi oss det huset vi ønsket oss, forteller Camilla Bakken og Sanel Karic, som lenge hadde lett etter den perfekte husmodellen til drømmetomten sin. - Vi visste ikke at en ferdighusleverandør kunne levere noe annet enn standardmodeller, så når vi fikk vite at en arkitekt hos Skalahus kunne tegne drømmehjemmet vårt, så var vi ikke i tvil. Vi ønsket oss en moderne variant med store vinduer til den flotte utsikten vår, og det har vi fått, forteller det nyforlovede paret.

 - Sanel fridde til meg før vi flyttet inn, mens vi holdt på å bygge huset, forteller Camilla med et stort smil. I tillegg har lille Max fått leve sine første 8 måneder i huset. Her skal han lære å gå, gjøre sine første lekser og alltid ha verdens tryggeste sted å komme hjem til. 

En trygg byggeprosess

- Vi har hatt stor tillit til Anova Boliger AS gjennom hele byggeprosessen og følt at de er til å stole på, forteller Camilla, og legger til at de til og med kunne overta huset én måned før avtalt overtakelse.


Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bli med inn i huset på Hvaler!

Klikk deg gjennom galleriet og opplev den herlige atmosfæren som den lille familien har skapt sammen med Anova Boliger AS. Her er det stil til fingerspissene, alle detaljer har sin plass og gjennomgående dagslys gjør rommene lyse og harmoniske.

Se film fra huset!

Klikk på avspillingsknappen, se film fra huset og hør Camilla og Sanel fortelle om valg av husmodell og om byggeprosessen de nettopp har lagt bak seg.

Tillit og godt samarbeid

Boligkonsulent Wanja Sanfelt fra Anova Boliger AS har fulgt paret fra første møte til første tur over dørstokken, og ser tilbake på en hyggelig og morsom byggeprosess sammen med Camilla og Sanel.

- Første gang jeg var i kontakt med Camilla kunne hun fortelle at hun og samboeren Sanel hadde kjøpt seg en tomt på Vesterøy, Hvaler. Tomten ligger nydelig til i et boligfelt med herlig utsikt fra tomten til både skog og sjø. For mange forbindes Hvaler med sol og deilige feriedager, og midt i dette paradiset ønsket paret å bygge sin drømmebolig.

De hadde bladd i mange kataloger før de kom i kontakt med meg, og hadde egentlig gitt opp å finne et hus som passet for dem og deres behov hos en ferdighusleverandør. En av våre sterkeste sider er at vi i Skalahus er svært fleksible i forhold til å kunne tegne om våre modeller slik at kunden får det uttrykket de ønsker på huset og at alle behov og ønsker kommer på plass i planløsningen. Jeg så raskt muligheter til å kunne skape ønsket uttrykk med utgangspunkt i vår husmodell Frid. Og i samarbeid med kunden og en av våre dyktige arkitekter ble huset tegnet om med saltak ihht reguleringsbestemmelsene, og paret ønsket seg i tillegg en hybel i huset. 

Gjennomgående stilrene linjer

For å få det stramme moderne utseende på huset, valgte vi et saltak uten takutstikk. Saltaket ga mulighet for mønet himling og da tegnet vi inn et fantastisk stort herlig vindu som går helt opp i mønet. Den delen av huset som opprinnelig var tegnet som carport ble omgjort til boareal, og en stor skyvedør som på deilige sommerdager kan åpnes helt opp og man får en følelse av ute selv om man sitter inne. Takterrassen er stor med plass til flere koselige soner for bruk i sommerhalvåret. Det har vært givende å samarbeide med Camilla og Sanel, og jeg er så glad for at de er så fornøyd og at resultatet er blitt som forventet.Tusen takk for tilliten!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker