Gratulerer til de første vinnerne av midler fra Skalahus-fondet!

Våre forhandlere er i gang med å kåre sine vinnerkandidater for utdeling av midler fra Skalahus-fondet, og Telemark Hus & Hytter AS har plukket ut Gimsøy Skolemusikk (bilde) som sin hovedpremiekandidat! Endelig kunne daglig leder Brian Støa overrekke gavesjekken på 10.000 kr til en glad og dyktig gjeng med masse planer! HEI håndball mottok gavesjekk på 6000 kr og Porsgrunn Misjonskirkes arbeid for barn mottok gavesjekk på 4000 kr.

- Vi er utrolig takknemlige for støtten vi har fått og har allerede planlagt hvordan vi skal bruke pengene, forteller Brita Norgård, leder i Gimsøy Skolemusikk. Hun jubler over en fantastisk rekruttering de siste årene. – Vi er heldige. Det å få inn mange nye aspiranter hvert år er kjempegøy. Antall medlemmer i korpset er omtrent doblet siden 2016 og vi opplever en gjeng full av spillglede, mestring og samhold. 

Nye muligheter

- Med støtte fra Skalahus-fondet har vi muligheten til å blant annet kjøpe nye og gode instrumenter som er kjempeviktig for læring og utvikling! Korps gir så mange fine opplevelser både musikalsk og sosialt - og disse opplevelsene ønsker vi at flest mulig barn skal få ta del i. Vi ønsker å fortsette å være en unik arena for inkludering med medlemmer fra mange ulike nasjonaliteter.  

Korpsleder Brita Norgård (t.v) og musikant Julia Muggerud. 

6000 kr til HEI håndball

Skalahus-fondet har engasjert mange, og vi har fått inn mange flere nominasjoner enn vi turde håpe på. Telemark Hus & Hytter AS har flere gode kandidater som har fått utdelt sine gavesjekker. Vi gratulerer HEI-håndball med andreplassen og en gavesjekk på 6000kr. Vi håper denne flotte gjengen får en ekstra fin tur til Danmark og den årlige treningsleiren og at dyktige, engasjerte trenere får muligheten til å spre ekstra mye glede for laget. 

4000 kr til Porsgrunn Misjonskirkes arbeid for barn

Vi er glade over å kunne støtte et initiativ som hver uke samler 50-100 barn til spennende og engasjerende aktiviteter som barnekor, dansegruppe, fritidsklubb og søndagsskole. Skalahus heier på en flott arena for mangfold og trygghet blant barn og unge!

Følg med - vi kommer med flere vinnere veldig snart!