Rikere dager - med Skalahus flermannsboliger

Flermannsboliger og hus i boligfelt er et godt og lønnsomt valg for både førstegangsetablerere, barnefamilier, enslige og eldre. Vi i Skalahus har like mye fokus på å være en prosjektutbygger som en eneboligutbygger og prosjekterer boliger i form av hus, rekke eller kjede.

Flermannsboliger med nærhet til alt

Fra tomt til ferdig bolig skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager i form av den daglige samtalen over gjerdet, kaffe på trappa, kort avstand til små og store venner og tryggheten i det å alltid ha noen i nærheten.

Ikke bare et hjem – men et nabolag

Vi vet at omgivelsene rundt hjemmet ditt er like viktig som de gode planløsningene på innsiden. Våre landskapsarkitekter jobber for at både små og store skal oppleve hverdagsgleder i form av god adkomst og enkel tilgang til utearealer, som for eksempel tilrettelagte lekeplasser og hyggelige parkområder.

Arkitekttegnet flermannsbolig

Alle våre hus og flermannsboliger arktitekttegnes til hvert enkelt prosjekt og bygges i henhold til omkringliggende farger og atmosfære, terreng og landskap samt bebyggelse og struktur.

Fra mindre ferdighus til store prosjekter

Som husleverandør kan vi si at Skalahus lever opp til navnet sitt. Vi bygger og overleverer hjem i alle størrelser og stilserier – fra det litt mindre til det storslåtte og fra det tradisjonelle til det moderne.

Vi skaper hjem i alle ender av skalaen.