Ferdighus for skrå tomt

Alle tomter er ulike og har forskjellig utgangspunkt for hvilken type husmodell som passer best akkurat her. Derfor har vi lagt til rette for at du som boligbygger skal ha mye å velge i selv om din aktuelle tomt har skrått terreng.

Velg bolig etter terreng

Mange forelsker seg i husmodell før de har funnet tomt, men som en god rådgiver ønsker vi å ha fokus på at man først og fremst burde se på en tomt sine muligheter og begrensinger, og velge husmodell deretter. 

Bredt utvalg boliger for skrå tomt

Alle våre tre husserier tilbyr ferdighus for skrå tomt, slik at du kan velge akkurat den signaturen du ønsker på huset ditt; moderne, herskapelig eller tradisjonell.

Tilpasning av husmodell

Vi hjelper deg selvfølgelig med tomtebefaring og tilpasning av huset slik at bolig og tomt på best mulig måte utnytter areal, sol, utsikt og hageplass. 

Det finnes en løsning for enhver tomt 

Hvor bør huset plasseres på tomta? Hvilken type husmodell passer best? Hvor skal garasjen stå og hvor går byggegrensene? Bolig- og tomteplanlegging er et eget fagfelt, og som en stor trygghet for Skalahus sine kunder, har vi noen av landets dyktigste ingeniører og arkitekter som løser alle slags tomteutfordringer.

Bygge hus? Her er alt du trenger å vite!

Dette er våre husmodeller som er tilpasset skrå tomt

Les alt om våre ferdighus!

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker