Byggpartner Bergen AS blir forhandler av Skalahus!

Siden oppstarten i 2018 har Byggpartner Bergen AS allerede rukket å etablere seg som en solid aktør innen bygging av boliger for privatmarkedet, oppdrag for utbyggere og rehabilitering i Bergensområdet. Nå blir selskapet også vår nye forhandler på laget!

Byggpartner Bergen AS består av 22 ansatte – med et spenn fra nysgjerrige lærlinger til ekte fagfolk med årelang erfaring og en unik spisskompetanse.

– Vi har lenge ønsket å representere en ferdighusaktør, samtidig som vi ønsker å videreutvikle vårt arbeid med tomtekjøp i Bergen. Det å bli Skalahus-forhandler kombinerer disse to fagområdene på en veldig bra måte, forteller daglig leder Terje Røsok, og legger til: – Utvalget av flotte arkitekttegnede ferdighus fra Skalahus, samt tjenestene med tilgjengelige ressurser i Hamar innen en rekke ulike fagfelt, gir oss et godt konkurransefortrinn i markedet!

Skalahus ut til et nytt marked i Bergen

Skalahus er en ambisiøs boligkjede med et mål om å stadig kunne tilby ferdighusene våre ut til nye markeder i Norge. Nå gleder vi oss til å vise Bergen alt det fine vi har å by på innen både enebolig- og prosjektmarkedet, forteller forhandlerleder i Skalahus, Tore Larsen.

Dette er Skalahus 

Skalahus er et helnorsk boligkonsept som leverer hus, hytter og prosjektboliger både til privat- og proffmarkedet. Kjeden er allerede godt etablert siden oppstarten i 2018, med kontorer fra Grimstad i sør til Fauske i nord. Ledelsen består av forhandlerleder Tore Larsen og kjededirektør Ketil Strand, og hovedkontoret befinner seg på Hamar.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker