Bygge tomannsbolig? Her får du oversikt!

Kanskje du kjenner flere som drømmer om å bygge nytt hus? Hva med å gå sammen om å bygge en tomannsbolig? Det er både sosialt og ikke minst økonomisk gunstig.

Fordeler med å bygge tomannsbolig

Dersom du kjenner noen som bærer på den samme drømmen som deg om å bo helt nytt, så kan det være en løsning å bygge en tomannsbolig som et felles prosjekt. Både økonomisk og sosialt er dette en god løsning for mange som drømmer om å bo i en splitter ny bolig. 

Delte tomtekostnader

Det å være flere husstander som kan gå sammen om å dele på tomtekostnader, bidrar til at en stor post i byggebudsjettet blir betraktelig mindre. 

Velg din egen nabo

Når du og en bekjent velger å satse på et felles byggeprosjekt og ønsker å dele en tomannsbolig, så har du også kontroll på hvem som blir din nærmeste nabo. 

Et felles prosjekt

Det å bygge et nytt hus er et omfattende prosjekt med mange valg og mye å forholde seg til. Sånn sett er det en trygghet å ha noen flere å dele prosessen sammen med, fra første møte med boligkonsulenten til nøkkelen står i døra. 

Lønnsomt med tomannsbolig

Det å gå sammen om et byggeprosjekt vil naturlig nok dele mange av budsjettpostene på to og gjøre byggeprosessen mer lønnsom for begge parter - fremfor om dere skulle bygget hver deres enebolig. 

Arkitekttegnede tomannsboliger

Vi tilbyr tomannsboliger i flere ulike stiler, og hver og en er arkitekttegnet med fokus på attraktive fasader og funksjonelle planløsninger.

Rikere dager i et godt nabolag

Kort vei til bestevenner, samarbeid om snømåkingen, tryggheten i at det alltid er noen i nærheten. Gode naboer er gull verdt.

Flermannsboliger og hus i boligfelt er et hyggelig, godt og lønnsomt valg for både førstegangsetablerere, barnefamilier, enslige og eldre - rett og slett et godt utgangspunkt for rikere dager. 

Et godt og lønnsomt valg

Fra tomt til ferdig bolig skaper vi nye hjem og naboskap som byr på rikere dager i form av den daglige samtalen over gjerdet, kaffe på trappa, kort avstand til små og store venner og tryggheten i det å alltid ha noen i nærheten.

Alle våre boliger kan tilpasses

Et første møte med oss er alltid gratis - kontakt oss gjerne for en prat om dine byggeplaner. Husk også at alle våre boliger kan tilpasses i samarbeid med dyktige fagfolk i Skalahus som er lokalkjent i nærmiljøet ditt.
Jeg vil vite mer om tilpasning av boliger fra Skalahus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?
Samtykker mangler på skjema Tilpass bolig