Vi ses på Bygg Reis Deg - snakk med oss om eiendomsutvikling!

Bygg Reis Deg er Norges viktigste møteplass for byggenæringen, og arrangeres fra 16.-19. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi er såklart på plass og gleder oss til besøk på stand. Book gjerne et messemøte med kjededirektør Ketil Strand allerede i dag!

Skalahus satser stort på prosjektboligmarkedet og samarbeider med eksterne eiendomsutviklere og utbyggere over hele landet. Vi er også på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på. 

Book et møte med vår kjededirektør

Ønsker du å snakke med oss på generell basis, vite mer om hvorfor det er fordelaktig å velge Skalahus som samarbeidspartner eller diskutere et konkret byggeprosjekt? Nå kan du booke et møte på messen med kjededirektør, Ketil Strand.

Så kontakter vi deg innen kort tid!

Hent din gratisbillett til Bygg Reis Deg!

Dette er virkelig stedet å være for alle typer fagfolk med interesse for - og arbeid i byggenæringen!

Bygg Reis Deg som utstilling har i alle år vært en viktig møteplass for hele byggenæringen. Her har bransjen mulighet for å vise publikum, resten av næringen og ikke minst politiske og offentlige organer, byggenæringens ansikt utad og gi publikum verdifull informasjon og svar på mange av deres behov. (Kilde: byggreisdeg.no)

Hent din gratisbillett her!