BoPro AS skal bygge Skalahus i Bergens-regionen

Med BoPro på laget skal Skalahus satse på prosjekt- og flermannsboliger i Bergens-regionen.

BoPro AS er et samarbeidsprosjekt mellom Bergen Prosjekt & Sotra Entreprenør AS og en tidligere boligforhandler som har hentet to boligkonsulenter til BoPro. Boligkonsulentene er selgere og utviklere og lener seg på Bergen Prosjekt & Sotra Entreprenærer for bygging og gjennomføring av boligprosjektene. 

Daglig leder i BoPro AS, Pia Charlotte Westgaard, peker på at Skalahus blir en ny merkevare i Bergens-området og ser frem til å tilby Skalahusene til dette markedet.

- Med BoligPartner-konsernet i ryggen har vi en veldig erfaren aktør med på laget. Skalahus er gode på prosjektboliger og fremtidsrettet flerhusbebyggelse, sier Westgaard.

- Dette er moderne og stilrene boliger med nordisk signatur, samtidig som vi mener husene vil treffe det mer tradisjonelle markedet. Det er boliger med gode arealeffektive og økonomiske løsninger, men også med muligheter til personlig tilpasning, og vi gleder oss til å tilby dette til kundene.

Westgaard kan også fortelle at BoPro har som mål å skaffe attraktive tomteområder for utbygging av småhusbebyggelse og eneboliger i Bergens-området og at BoPro skal opptre som en trygg aktør som blir det foretrukne valget for de som ønsker å bygge sin drømmebolig.

God tilgang på tomter

Ketil Strand, kjededirektør i Skalahus ser frem til samarbeidet med BoPro.

- Gjennom relasjonsnettverket de allerede har i Bergens-regionen ser vi at vi kan få god tilgang på tomter til å bygge Skalahus og prosjektboliger. Det tror vi at både BoPro og Skalahus vil dra god nytte av og jeg gleder meg til å se utviklingen i regionen, sier Strand. 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se noen av våre Skalahus her

Les alt om våre ferdighus

Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av husmodeller innen moderne, klassisk og herskapelig stil.