Årets siste utdeling fra Skalahusfondet er gjennomført i Vestfold og Telemark!

Det var Tønsbergs danseskole "Extend art of dance" som mottok hovedpremien på 10.000 kr i årets siste utdeling av Skalahusfondet. Vi gratulerer også Barnas Røde Kors i Nome og Klyve Håndball med henholdsvis 6000 kr og 4000 kr som vi håper vil skape mye glede for små og store.

10.000 kr til Extend art of dance i Tønsberg

Ildsjel bak "Extend art of dance", Camilla Matre Samuelsen, beskrives med en uvurdelig innsats for barn og unge, gutter og jenter i Tønsberg og omegn, gjennom sin danseskole. Samtidig er Extend så mye mer enn kun en danseskole, og blir beskrevet som ungenes andre hjem. Til tross for tapte inntekter pga avlyste oppsetninger under koronatiden, og til tross for alle de strenge restriksjonene med tanke på smittevern, har danseskolen klart å gjennomføre både ekstra tilbud om gratis treninger, eksamen i ballett, sommerskole for alle dansestilene og alle aldre, tilbud om dans hver eneste ukedag gjennom høsten og show planlagt både i oktober, november. Dette ligger det enormt mye arbeid bak! I en tid hvor mye av ungenes hverdag har vært unormal, rar og annerledes, har denne danseskolen betydd ennå mer for barna og ungdommene. Nå planlegges det, og øves til, nye forestillinger, og tildelingene fra Skalahusfondet skal benyttes blant annet til nye kostymer. Danserne  gleder seg over å endelig kunne vise frem det de har jobbet så hardt og grundig for - så fine kostymer har de virkelig fortjent. Hurra for ildsjel Camilla Samuelsen Matre, for hennes enorme innsats - for hennes store hjerte, hennes engasjement og betydningen hun har for alle de dansende barn og unge!

Camilla Samuelsen Matre og kjededirektør i Skalahus, Ketil Strand

Nydelige ballerinaer gleder seg over bidraget fra Skalahus. 

6000 kr til Barnas Røde Kors i Nome

Ofte er det idrett og musikk, teater og dans det man tenker på når det kommer til fritidsaktiviteter for barn og unge, men Barnas Røde Kors i Nome beviser at tilbudet er så mye mer vidtspennende enn det. BARK er et aktivitetstilbud for barn fra 1.-7. klasse og aktivitetene går ut på alt fra førstehjelp og friluftsliv til internasjonal forståelse. Barnegruppene ledes av frivillige over 18 år. Gratulerer med tildelingen av 6000 kr til den fine jobben dere gjør for å glede barn og unge!

Representanter fra Barnas Røde Kors, Nome

4000 kr til Klyve Håndball

Klyve Håndball er en flerkulturell klubb med mange nasjonaliteter og er et svært viktig tilbud for barna og ungdommene som er der ukentlig. Det vil være veldig leit for alle som er så glade i klubben sin om tilbudet skulle forsvinne, så her jobber ildsjelene intensivt for å skaffe midler til at barna og ungdommene skal kunne fortsette å bedrive idretten de elsker, og ikke minst for at de fortsatt skal ha et felles samlingspunkt. 

En herlig håndballglad gjeng som tar i mot pengesjekken med et smil!

Da takker vi for alle nominasjoner i forbindelse med årets utdeling av Skalahusfondet - og ønsker vel møtt til en ny runde høsten 2020.