Årets første vinnere av Skalahus-fondet er kåret!

Gratulerer til Lillestrøm El-bandy som vel fortjent vant Byggmester Frank Aasheim sitt største bidrag på 10.000 kr. Hurra for en morsom og fartsfylt idrett for unge med bevegelsesutfordringer! Les videre for øvrige vinnere i Akershus.

Årets fineste tid for oss i Skalahus, er når vi får lov til å reise rundt og glede andre som til daglig gleder barn og unge. Første forhandler ut er Byggmester Frank Aasheim, som også i år fikk en enorm respons på nominasjonsfronten. – Det var ikke lett å velge blant så mange nominasjoner, men etter å ha gjennomgått hver eneste en, sitter vi igjen med tre supre vinnerkandidater som fortjener hver krone for sitt engasjement, samhold og initiativ for barn og unge, forteller Thomas Følling og Christer Hansen. 

10.000 kr til Lillestrøm El-bandy

Denne uken kunne de to boligkonsulentene overraske denne blide og ivrige gjengen fra Lillestrøm El-bandy, som sørger for at også unge med bevegelsesvansker kan få gleden av å spille på lag, konkurrere og kjenne på mestring sammen med andre i samme situasjon. 

Om hovedpremievinneren: Dette er en fartsfylt og morsom idrett for unge med ulike bevegelsesutfordringer som samler spillere fra både Hurdal, Nes, Ullensaker, Skedsmo, Nannestad og Sørum. I november skal de arrangere egen cup, og jubler over å ha fått bidrag til blant annet gjennomføring av denne. 

Her er det Torunn Østli, leder for klubben, som mottar gavesjekken. 

6000 kr til Danseklubben Jessheim

6000 kr ekstra kommer godt med for en helt nyoppstartet danseklubb slik at klubben kan bli enda større, og gi enda flere barn og unge muligheten til å oppleve gleden av å drive fysisk aktivitet gjennom musikk og dans. Gratulerer - vi håper dette kan hjelpe klubben med å kjøpe inn etterlengtet utstyr, matter og tøyekrakker! 

4000 kr til Søndre Eidsvoll skolekorps

Med hjelp av ivrige ildsjeler tilbyr dette korpset samhold, musikkglede og mestring, og korpset mottok mange nominasjoner i denne runden av Skalahus-fondet. Gratulerer, vi håper at noen av de arvede instrumentene fra tidligere korps kan erstattes med nye! 

Klikk her for å lese om fjorårets vinnere fra Akershus.

Gled dere til å lese om flere flotte vinnere!

Mange flere kandidater vil få glede av Skalahus-fondet denne vinteren. Vi holder dere selvfølgelig oppdatert på vinnerne i Telemark og Aust-Agder så snart våre forhandlere har vært på ny besøksrunde!