Arealeffektive hus med smarte løsninger

Arealeffektive hus med mindre avtrykk og smarte planløsninger er en trend i tiden! Fortetning gjør at tomtene på markedet blir mindre, noe som igjen betyr at det blir et større behov for husmodeller som krever mindre plass. Våre husmodeller på under 150 kvm beviser at du kan leve som en konge på mindre plass, uten at det går ut over design eller funksjonalitet.

Våre arealeffektive boliger er både innholdsrike og lekre

Arkitektene våre er vant til å måtte tilpasse seg markedet når de tegner og setter sammen et bredt utvalg med husmodeller som skal dekke alle mulige ønsker og behov for alle slags familier. Smarte hus med effektive planløsninger skaper store muligheter og inviterer inn til svært innholdsrike rom, til tross for at de inneholder under 150 kvm.

Interiørillustrasjon av husmodellen Ode.  

Prisgunstig med mindre hus

Ikke bare er byggesettet på en mindre bolig naturlig nok mindre kostbart enn de store husmodellene. I det lange løp vil også de mindre boligene kreve lavere strømforbruk med tanke på spesielt oppvarming, sammenlignet med de større husmodellene. 

Illustrasjon av husmodellen Ode som vi tilbyr i tre ulike størrelser. Denne versjonen inneholder 1,5 etasjer og har et areal på under 150 kvm. Les mer om Ode her. 

Interiørillustrasjon av Ode, her får du en katedral-lignende følelse i eget hjem. 

Interiørillustrasjon av kjøkken og stuesone i Ode. 

Gode uteplasser kompenserer for liten hageplass

Små tomter byr kanskje ikke på de største hageflekkene rundt husveggen, men dette har selvfølgelig våre arkitekter tenkt på. Også de mindre husmodellene våre er utstyrt med gode uteplasser som gir huset et ekstra rom for de ekstra fine dagene. Balkong, terrasse og markterrasse gjør både varme sesonger og lyse sommerkvelder ekstra lange. Her kan du skape din egen oase og ditt personlige uterom akkurat slik du vil ha det.

Husmodellen Septembertime

Velg husmodell etter tomt

Ofte er det tomten som bestemmer hvor fleksibel du kan være på valg av husmodell, og vi synes selvfølgelig at du fortjener stor valgfrihet uansett hvor stor eller liten tomten din er. Så selv på små tomter bygger vi drømmehus med alle muligheter. Og det de mindre husene kanskje "taper" på areal, tar de definitivt igjen på smarte løsninger, sjarm, hjemmekos og toppmoderne standard. 

Ferdighus under 150 kvm - lev godt på mindre plass!

Plasseffektive boliger kan by på vel så mye bokvalitet, sjarm og funksjonalitet. Dessuten er de også langt mer prisgunstige! Dette er et utvalg av våre boliger under 150 kvm, og det de "mangler" på boareal tar de igjen på smarte planløsninger.

Ettplanshuset Timi - en stor personlighet med lite avtrykk

Denne moderne storsjarmøren på 86 kvm rommer smarte planløsninger med blant annet bad, to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt godt med bodplass og entré med romslig og praktisk garderobeplass. Et perfekt sted å bo for en liten familie!

Ferdighus for alle - klikk hjem gratis boliginspirasjon!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Vi endrer huset slik du vil

Alle husmodellene våre er arkitekttegnet og alle detaljer er finpusset og gjennomtenkt for at du skal få maks bokomfort i hjemmet ditt. Allikevel så vil vi at du skal ha muligheten til å personliggjøre huset slik du ønsker og har behov for. Derfor kan alle våre standardmodeller tilpasses i tett samarbeid med boligrådgiver og arkitekt.

Vil du vite mer om tilpasning, byggeprosess og pris?

Et første møte med oss er alltid kostnadsfritt og helt uten forpliktelser. Benytt skjemaet, så kontakter vi deg innen kort tid for å svare på det du måtte lure på.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Husmodeller i alle ender av skalaen

I tillegg til våre ferdighus under 150 kvm, leverer vi storslåtte praktvillaer og moderne hus for storfamilien. Klikk deg inn for å lese mer om vårt brede utvalg av hustyper innen moderne, klassisk og herskapelig stil.

Vi bygger for fremtiden, både med tanke på kvalitet, design og miljø

I Skalahus bygger vi bevisst husene - og hyttene våre i tre, som er et naturlig og fornybart byggemateriale.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker