Altero Eiendom AS er vår nye forhandler på Gjøvik!

Nå utvider vi forhandler-nettverket vårt med ny forhandler i Gjøvik-regionen. Altero Eiendom AS med Lise Bratland Hansen i spissen, skal nå tilby Skalahus sine produkter på Gjøvik, Toten og Land.

Altero Eiendom AS er et nyetablert selskap med base på Gjøvik men eierne har lang erfaring fra eiendomsbransjen. Selskapet eies av Ola Limoseth, Kjartan Aas, samt Odd Werner og Lise Bratland Hansen.  Daglig leder Lise Bratland Hansen har også tidligere erfaring fra BoligPartner-systemet, som daglig leder for BoligPartner Gjøvik.

Trygt å være del av noe større

- Vi ønsket å bli en del av Skalahus fordi jeg vet dette er et velfungerende system, med Hovedkontoret på Hamar i ryggen. Det gir oss en trygghet når vi skal utvikle oss videre og bli en foretrukket samarbeidspartner for fremtidige boligbyggere. Da denne muligheten dukket opp kunne vi ikke la den gå fra oss, sier Bratland Hansen.

Et marked med stort potensiale 

- Nå ser vi frem til å starte arbeidet i et marked og i distrikter vi har veldig stor tro på at vil gi oss gode resultater. Forhandlerleder Tore Larsen i Skalahus forteller at Gjøvik-regionen har vært et prioritert område å få på kartet for Skalahus. - Dette er et område vi har sett på lenge, og som vi ser på som en naturlig del å etablere oss i med tanke på utvidelsen vår for å bli landsdekkende, sier Larsen. - Derfor er vi veldig glade for å få Altero Eiendom AS med på laget, og vi er trygge på at dette vil bli et meget fruktbart samarbeid for alle parter. Altero Eiendom AS skal selge og bygge Skalahus i Gjøvik, Nordre og Søndre Land samt Østre og Vestre Toten. Altero Eiendom AS ønsker også å bygge før boligen nødvendigvis er solgt. Vi mener dette er en god strategi, fordi mange kjøpere ønsker å se sitt fremtidige hjem før de kjøper det. - Vi håper derfor å få tilgang til mange gode tomter, avslutter Bratland Hansen.

Vil du vite mer om Skalahus?

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker