Med et sterkt team i ryggen satser Lise stort i Gjøvikregionen

Lise Bratland Hansen har over 20 års erfaring innen eiendom, boligbygging og eiendomsutvikling i Gjøvikregionen, og har nå rukket å etablere seg som forhandler av boligkonseptet Skalahus med Altero Eiendom AS. Med nytt kontor i Storgata på Gjøvik er ambisjonene høye og planene mange, og sammen med sine solide samarbeidspartnere ser hun frem til spennende tider.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Velkommen til Altero Eiendom AS

Altero Eiendom AS er forhandler av Skalahus, og tilbyr både ferdigprosjekterte boliger og skreddersydde løsninger i tett samarbeid med kunde. - Alle katalogmodellene våre er standarder som kan tilpasses og endres etter kundenes behov og ønsker. Og her hjelper vi dem gjerne med å se alle muligheter, forteller Lise. Altero Eiendom AS er samlokalisert med Altero Utvikling som driver med bedriftsutvikling, rådgivning, ledertrening, rekruttering etc. Kom gjerne innom for en prat om dine byggemuligheter med Altero Eiendom AS. Et første møte er alltid kostnadsfritt og uten forpliktelser. 

Lokale og solide samarbeidspartnere med et felles mål om kvalitet

- Jeg er heldig som har så gode samarbeidspartnere som jeg har, sammen er vi et sterkt team som gleder oss til å skape nye hjem her i regionen, forteller hun.

- For det første er det viktig med profesjonell og erfaren byggeledelse som styrer opp underentreprenørene. Derfor samarbeider vi med prosjekt- og driftsleder Ole Harald Hoel. Han har lang fartstid fra bransjen, samt underviser i byggfag. Vi har også et godt samarbeid med våre underentreprenører og leverandører, et samarbeide som er tuftet på profesjonalitet og bred enighet om at alle skal levere kvalitet hele veien. Vi har bevisst valgt å inngå avtaler med veletablerte aktører med gode referanser i alle ledd. Erfaringsmessig vet vi at det er dette vi blir målt på og vurdert på av kunden; både underveis i prosessen og med sluttproduktet, forteller Lise. 

Dette er leverandørene og samarbeidspartnerne til Altero Eiendom AS: 

Spennende prosjekter på gang

Akkurat nå er Lise og Altero Eiendom AS i gang med flere spennende prosjekter. - En flott og oppgradert tomannsbolig er under oppstart i Føllingstadsveg 40 på Gjøvik, sentralt beliggende med nærhet til alt. Vi skal også sette opp den nye, moderne husmodellen Ode på Raufoss på en tomt som ligger både solrikt, rolig og sentralt til. Vi skal også i gang med en enebolig på Dokka i et etablert boligfelt med kort vei til det meste, og en moderne tomannsbolig med saltak i Rognstadvegen i Hunndalen. I tillegg jobber vi med en opsjonsavtale i Østra Toten og på Dokka, samt spennene tomteområde på Raufoss og i Nordlia, forteller Lise. 

Byggingen er godt i gang i Føllingstadsveg 40 på Gjøvik.

Her kan du lese mer om boliger til salgs fra Altero Eiendom AS

Vil du vite mer om Skalahus?

Har du lyst til å se alle husmodellene til Skalahus og vite mer om oss som boligleverandør?
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker