Gamle tradisjoner i nye omgivelser. Nye steder for den godt brukte julepynten. Nye faste plasser rundt festbordet. Nye øyeblikk med gamle kjente. Og de aller første minner fra julefeiring i dette huset - som en gang bare var en drøm.

Det er lov med store ønsker til jul

Alle lykkelige overrekkelser av en splitter ny, blank og ubrukt husnøkkel har en gang startet med en boligdrøm. Du lurer kanskje litt på hvordan en typisk byggeprosess ser ut og hvor lang tid det tar? Vi forteller deg alt her!
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Første jul skal feires i dette stemningsfulle huset - bli med inn!

Trykk på videosymbolet og bli med innenfor døren til dette flotte huset i Drøbak. Her er hvert rom pyntet til fingerspissene - kom inn og se!

Herskapelig og storslått julefeiring

Constantine er vår aller mest storslåtte og gjestmilde husmodell, med god plass til både vertskap og gjester. Her er det enkelt å få følelsen av ekte nostalgisk herregårdsjul. Velkommen inn til staselig julefeiring i Skalahus sin storstue.

Constantine er vår aller største husmodell. En herskapsvilla på hele 488 m2, med arkitektur som er inspirert av ærverdige herregårder og nostalgiske byggeskikker. Med mulighet for utleie har du mulighet til å finansiere huslånet på en smart måte. Kanskje du har råd til å bygge større enn du tror?

Våre vakre vinterhytter

I høst lanserte vi vår helt egen serie med eventyrlige hytter, tegnet og bygget for det norske eventyrriket. Med en bred variasjon innen størrelse, fasade og planløsning håper vi at alle som går med en hyttedrøm i magen skal kunne finne en favoritt hos oss.

NY DIGITAL HYTTEKATALOG

Vi har laget pepperkakeversjonen av vår mest solgte husmodell!

Favoritten vår har fått melisdryss på taket og små glasurvinduer med lys i.

En moderne juledrøm

Himin er den optimale boligdrømmen med sitt flate tak, store vinduer og innbydende stilrene uttrykk. Dette er en romslig, praktisk og familievennlig bolig med mange muligheter.

Med boligens bruksareal på hele 187 kvm, er Himin en spennende klassiker med stilrene linjer og rikelig med elegante og smarte løsninger. Du ønskes velkommen inn i en romslig hall og føres videre inn i en åpen og delikat stueløsning med plass til mange, og tilknytning til en åpen og lekker stue- og kjøkkenløsning. 

En sjarmerende juleklassiker

Ettplansboligen Timi er kanskje vår minste husmodell, men den rommer allikevel utrolig masse og utnytter kvadratmeterne til det fulle med smarte løsninger og spennende muligheter!

Timi er en plasseffektiv, kompakt husmodell på ett plan som beviser at man kan leve godt med mindre plass. Velkommen inn til en praktisk og moderne sjarmør med et bruksareal på 86 m2.

Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Et eget hus oppkalt etter julemåneden

Vi synes definitivt at den stemningsfulle desembermåneden fortjener en egen husmodell oppkalt etter seg. Desemberfryd er en klassiker der praktiske løsninger møter tradisjonell og vakker arkitektur.

Denne innholdsrike boligen har et bruksareal på 165 m2, perfekt for deg som setter pris på en bolig som rommer mange muligheter. Desemberfryd består av et hovedplan og et loftplan, og inneholder hele 4 soverom!

Et stemningsfullt julehjem

Med sine tre plan har Januarnatt en spennende planløsning med mange fine soner. Dette er en innholdsrik bolig som rommer 226 m2 i bruksareal - og tre luftige soverom!

En åpen og romslig hall på hovedplanet tar i mot deg og ønsker deg videre velkommen inn i et flott allrom bestående av en åpen stue- og kjøkkenløsning.
Loftplanet byr på tre store, luftige soverom, walk-in closet, egen loftstue og bad. På dette planet er det også en loftstue som har utgang til overbygd balkong. Det er også mulighet for utleie gjennom to adskilte hybler i underetasjen.

Et vakkert vinterhus - for hele året

Alle fasiliteter du trenger i tillegg til det lille ekstra! 182 m2 er fordelt over to etasjer i denne praktboligen som kan ha hele fire soverom og bad på begge plan, i tillegg til walk-in closet, eget vaskerom og godt med bodplass.

Februarsaga er en ypperlig bolig for deg som ønsker godt med plass og nok soverom til storfamilien. Husmodellen har et bruksareal på 182 m2 fordelt på to plan - og passer supert for deg som skal bygge på en skrå tomt. 

Klikk hjem julens mest inspirerende lesestoff!

Huskatalogen vår inneholder 28 husmodeller i tre ulike serier. Så uansett hvordan din boligdrøm ser ut, er vi sikre på at du finner en favoritt eller to mellom disse permene. God lesning og God jul. Og husk at det er lov med store ønsker.