Et nytt hjem gir deg muligheten til å planlegge ethvert rom akkurat slik du vil. Omgi deg med favorittfarger og funksjonell design som gir hjemmet den atmosfæren du trives i - og som gjør hjemmekosen komplett og hverdagen praktisk. Et nytt hjem er enkelt og greit komfort i alle rom.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hjemmekomfort

Et hus er inndelt i soner for ulik bruk, og ekte hjemmekomfort oppstår når alle disse sonene fungerer optimalt. Hjemmekomfort er rom vi trives i, stemning vi gleder oss til å komme hjem til, atmosfære som gjør at vi senker skuldrene og harmoni og balanse mellom design for øyet og løsninger som gjør hverdagen enkel og praktisk. 

Farger som gir trivsel

Farger på veggene er en stor stemningsetter og et element som skaper personlighet i hjemmet. Sørg for omgi deg med farger som viser hvem det er som bor her og farger som du trives med - ikke nødvendigvis fordi de er i trendbildet der og da. Fargene rundt deg betyr mye for atmosfæren du ønsker å skape i hjemmet ditt. Planlegg nøye, les deg godt opp på hvilke farger som skaper helhet - og går best sammen, og søk gode råd hos din lokale fargehandler. 

Husets soner

På denne siden kan du lese mer om husets soner og kanskje få litt inspirasjon til hvordan du kan optimalisere husets viktigste rom under planleggingen av ditt eget drømmehjem.

Kjøkkenet - livets rom

Kjøkkenet er selveste smaken av livet. Det er her, i husets hjerte, at vi tilbringer mest tid sammen i travle hverdager, og det er her vi ønsker gode venner velkommen til bords. Kjøkkenet fortjener både god design og funksjonelle løsninger, og er et rom som de aller fleste boligbyggere har et stort fokus på når et nytt hjem skal planlegges.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Feriefølelse og velvære - i eget hjem

Innimellom trenger man bare å kunne lukke døren til verden en liten stund og bare nyte ro, stillhet og eget selskap. Det å kunne trekke seg tilbake til sin egen lille velværeavdeling er skikkelig hverdagsluksus - og flere av husmodellene våre er tegnet med egne suiter bestående av delikate, romslige soverom og deilige bad.

Våre husmodeller med egne suiter

Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Barnerommet - lek og komfort hånd i hånd

Det skal være både trygt og morsomt å være liten hjemme, og et barnerom skal gi gode rammer for både lek og fantestreker - og harmoniske omgivelser for ro og søvn. Komfort på barnerommet er trygghet, lek, god plass til oppbevaring og kort vei til mamma og pappas soverom.

Se flere inspirerende barnerom i disse husene!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Stemning i stua

Hva er vel et hjem uten en stue? Det er her selve livet skjer, i husets egen lounge. Dette er et oppholdsrom som virkelig fortjener ekstra fokus og planlegging både når det gjelder møblering og fargesetting. I våre husmodeller ligger alt til rette for å skape et stemningsfullt stuerom optimalt for komfort og hygge.

Gjør noe skikkelig fint ut av det ekstra rommet!

Et rom til overs er rett og slett en skatt som du må passe godt på og utnytte til det fulle! Her har vi tatt utgangspunkt i husmodellen Lifa, og viser deg ett og samme rom i tre ulike varianter - kontor, bibliotek og ungdomsrom.

KONTOR

Et eget kontor i huset er luksus for alle som har mulighet til å kunne utføre jobben hjemmefra eller ønsker et hyggelig og praktisk sted for å dyrke hobbyer. En arbeidsstasjon hjemme er ikke bare en fordel for de voksne, men også familiens minste som trenger et godt og rolig sted for å gjøre skolearbeid i ro og mak, i fred for nysgjerrige og bråkete småsøsken. Godt med naturlig lys, en god stol, et skrivebord med god arbeidsflate og muligheter for oppbevaring og organisering er viktige stikkord for å skape et optimalt kontor hjemme. 

UNGDOMSROM

Jo større barna blir, jo mer plass krever de. Ungdommer har gjerne et behov for å kunne trekke seg tilbake til hyggelige soner der det er lagt til rette for både vennetreff og alenetid. Bruk fantasien, planlegg rommet ut fra ungdommenes interesser og skap et rom som gjør at også de største barna i hus kjenner på ekte hjemmekomfort i egne skreddersydde omgivelser.  

BIBLIOTEK

Et deilig stillerom for avkobling og rekreasjon er for mange perfekt utnyttelse av det ekstra rommet som du ikke helt vet hva du skal bruke til. Hvorfor ikke lage et bibliotek? Et hjemmebibliotek er et avslappende sted som du kan fylle med akkurat den stemningen du vil. Omring deg med favorittbøker og magasiner og gjør kosekroken komplett med gode, myke møbler og godt med leselys.

Et lunt hus og et sunt inneklima

Et nytt hus er bygget etter strenge tekniske forskrifter for at du som beboer skal kunne vite at huset både er tett, holder godt på varmen, har lavere energiforbruk og er sikret et sunt inneklima for både små og store.

TOPP STANDARD OG TETTHETS-GARANTI

Noen av de aller største fordelene ved å bygge et helt nytt hus i topp moderne standard, er et sunt inneklima og et lavere energiforbruk. Du kan flytte rett inn i en bolig som er garantert sikre og tette vinduer og vegger, og moderne ventilasjonsanlegg som gjenvinner varmen og sørger for et lunt og godt inneklima på alle rom - i alle etasjer.

ET PLUSS FOR BÅDE LOMMEBOK OG MILJØ

Et tett hus betyr at energiforbruket holder seg på et lavt stabilt nivå gjennom alle årets årstider. Og et lavere strømforbruk er positivt for både miljøet og ikke minst din egen økonomi. Energilekkasjer i gamle hus kan resultere i høye strømregninger og et hjem som det er vanskelig å få gjennomgående varmt når været er kaldt ute. 

KOMFORT ER DEN EKTE, LUNE VARMEN

Det er noe med å komme inn i et rom som er gjennomgående og jevnt varmet opp fra gulv til tak. Gamle hus som ikke er tette har ofte kalde og varme soner og rom grunnet enerigilekkasjer, fremfor et lunt og gjennomvarmt hjem som nye moderne boliger kan by på.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Ditt hjem - dine personlige valg

En såpass stor investering som et nytt hus, fortjener stor valgfrihet mener vi. Derfor er det alltid enkelt for våre kunder å få tilgang til god og nær arkitekthjelp. Vi strekker oss langt for å skape ditt optimale drømmehus etter dine ønsker og behov!

Utekomfort

Med en skikkelig god uteplass får du både sommersesongen og de fineste kveldene til å vare enda lenger. Arkitektene bak Skalahus sine husmodeller har alltid fokus på gode, praktiske uteplasser som gir huset et ekstra rom med uendelig takhøyde - uten vegger mellom deg og omgivelsene.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse. 

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger.

Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre husmodeller kvalifiserer for energikarakter B.