Skalahus
Herskapelig hvitt hus med sort tak.Stor uteplass med plass til svømmebasseng omkranset av prydtrær og blomster. Det er egen hybelinngang på den ene siden av huset.

Vest Byggservice AS

Skal du bygge nytt hus i Nordfjord eller Søre Sunnmøre? Vest Byggservice AS er din lokale forhandler av Skalahus og tilbyr et bredt utvalg eneboliger i tre ulike stilserier; moderne, herskapelig og klassisk. I tillegg har vi stort fokus på prosjektmarkedet som forhandler av flermannsboliger.

Adresse
Sanden 24,
6763 Hornindal

Våre salgsområder:

Kinn, Volda, Stad, Stranda, Gloppen, Stryn og Sunnfjord

Våre ansatte

Om oss

Her på Vest Byggservice AS sitt kontor finner du Per-Sindre og Frode, henholdsvis daglig leder/boligkonsulent og byggeleder. I tillegg til salgskontoret, har vi et byggefirma med 8 ansatte med et spenn fra lærlinger til tømrere med 25 års erfaring. 

Eneboliger og prosjektmarked

Her i vårt område skal vi satse på eneboliger, flermannsboliger og flotte hyttefelt. Kundene våre kan være sikre på at de blir tatt godt vare på gjennom hele byggeprosessen. Helt fra første møte til innflytting sørger vi for at du opplever oversikt og forutsigbarhet med oss i ryggen. 

Pris på våre ferdighus?

Ta gjerne kontakt om du lurer på pris, eller vil ha svar på hvordan vi kan hjelpe deg å bygge huset ditt akkurat slik du vil ha det. 

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm!

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?