Skalahus
Herskapelig, hvitt hus med flott opparbeidet hage og basseng. Husmodellen Albertine er en storslått villa på to etasjer med sort glasert takstein.

Kvia Byggtjenester AS

Kvia Byggtjenester AS er et allsidig og svært erfarent byggefirma og et selskap innen Kvia Gruppen AS i Rogaland. I tillegg til sin lange erfaring innen nybygg og rehabiliteringsprosjekter både innen bolig- og hyttemarkedet, tar bedriften nå et nytt steg inn i eiendomsbransjen, som forhandler av Skalahus.

Adresse
Koppholen 6,
4313 Sandnes

Våre salgsområder:

Bjerkreim, Bokn, Eigersund, Flekkefjord, Gjesdal, Hjelmeland, Hå, Klepp, Kvinesdal, Kvitsøy, Lindesnes, Lund, Lyngdal, Randaberg, Sandnes, Sauda, Sirdal, Sola, Stavanger, Strand, Suldal, Time, Tysvær, og Vindafjord

Våre ansatte

Om oss

Kvia Byggtjenester AS består av solide fagfolk med lang erfaring fra både nybygg og rehabilitering. Her møtes du av ansatte med sterk faglig stolthet uansett prosjekt, og de har alle lang erfaring med å finne løsninger, gjøre tilpasninger og være fleksibel i møte med kunden.

En sterk og solid samarbeidspartner for både privat- og proffmarkedet

Kvia Byggtjenester AS er et selskap innunder Kvia Gruppen AS - en erfaren leverandør av større bygg som skoler, idrettshaller, boligblokker og næringsbygg for kontor og industri. Nå utvider Kvia ytterligere, som forhandler av Skalahus både mot privat- og proffmarkedet. 

Som Skalahus-forhandler vil Kvia Byggtjenester AS dekke områder fra Lindesnes i sør til Indre Ryfylke i nord, med kontorfilialer i Hjelmeland, Jørpeland, Stavanger, Nærbø og Egersund samt hovedkontor i Sandnes.

Etablerer seg både som hus- og hytteforhandler

Med Skalahus sitt brede sortiment innen ferdighus og ferdighytter, ligger alt til rette for at Kvia Byggtjenester AS skal kunne tilby mange spennende nyheter til både hus- og hyttekunder i Rogaland.

Ansetter flere tømrere

Som følge av sitt nye satsningsområde vil Kvia Byggtjenester AS ansette flere tømrere i alle avdelinger og legger opp til en videre vekst i selskapet.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner!

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm! Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?