Skalahus
Moderne, mørk brunt hus over to plan med valmet tak. Ferdighuset Hvild har store vinduer og utsyn mot uteplass og nydelig kystnatur i solnedgang.

Flaget AS

Flaget AS er en solid aktør i byggebransjen og selskapets historie strekker seg tilbake til 1995. Enten du er privatkunde som skal gjøre boligdrøm til virkelighet eller samarbeidende aktør i proffmarkedet så er løftet om varig kvalitet alltid i fokus.

Adresse
Industrivegen 22,
3300 Hokksund

Vårt salgsområde:

Øvre Eier, Drammen, Kongsberg, Modum, Lier, Sigdal, Holmestrand, Nes (Viken) Krødsherad, Ringerike, Hole, Asker, Flesberg, Bærum

Ansatte

Ferdighus med sokkeletasje på skrå tomt i frodig hage med gressplen og barneleker. Huset Augustdag er grønnmalt med hvite detaljer og sort tak.

Bli bedre kjent med oss

Flaget AS sin historie strekker seg tilbake til 1995. Med Skalahus som vår merkevare, satser vi stort på både eneboligmarkedet, på prosjektbygging og eiendomsutvikling på Østlandet.

Vi i Flaget AS kan hjelpe deg med alle typer byggeprosjekter. Både små og store oppdrag er like velkommen og tett oppfølging og god tilgjengelighet skal være en fordel hos oss, både for privatkunder og aktører i proffmarkedet som velger oss som samarbeidspartner. 

Skreddersydde løsninger

Det er ofte unike detaljer som gjør den store forskjellen, og gjennom våre ansattes brede kompetanse og vårt mangfold i produkter, kan vi skreddersy løsninger for enhver kunde. Med unik tyngde på tømrersiden og fokus på å kontinuerlig utvikle oss innen nye satsningsområder, skal vi åpne dører til nye historier med Skalahus sine mangfoldige produkter. 

Velkommen innom oss for en hyggelig prat

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm. Husk at et første møte med oss alltid er kostnadsfritt og uten betingelser. 

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?