Skalahus
Funkisinspirert bolig på to plan, med flatt tak. Huset Mynd er fargesatt i hvitt og gyllenbrunt, har store vinduer, og en spennende hjørnedetalj.

Byggpartner Bergen AS

Vi har lang erfaring og god kompetanse innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi tar oppdrag både for privatpersoner og for profesjonelle utbyggere. I samarbeid med deg vil vi gjøre vårt ytterste for at byggeprosessen skal være en god opplevelse. Vi er opptatt av at en avtale er en avtale. Som kunde hos oss vil du få en fast kontaktperson gjennom hele prosessen. Vi kan om ønskelig være ditt bindeledd mot andre faggrupper i byggeprosjektet.

Adresse
Nattlandsveien 155,
5094 Bergen

Våre salgsområder for eneboliger og hytter:

Alver, Askøy, Austrheim, Bergen, Bjørnafjorden, Eidfjord, Fedje, Kvam, Masfjorden, Modalen, Osterøy, Samnanger, Ullensvang, Vaksdal, Voss og Øygarden

Våre ansatte

Om oss

ByggPartner Bergen har ansatte med skikkelig yrkesstolthet og som stortrives ute på byggeplassene. Kvalitet, tempo  og trygghet er det vi jobber for hver eneste dag. Våre ledere og tømrere så vel som underleverandører har full fokus på oppdragene vi arbeider med, slik at våre kunder alltid er fornøyd. Vi er stolte over det solide håndverket vi leverer, noe som også gjenspeiles i tilbakemeldingene fra våre kunder.

Miljø

Som en aktør i byggebransjen ønsker vi å redusere innvirkningen vi har på miljøet. Vi legger vekt på å redusere den negative miljøeffekten produktene, løsningene og driften vår har. ByggPartner Bergen AS legger stor vekt på arbeidsmiljø, trivsel, kompetanseheving og personlig utvikling. Vi behandler alle våre ansatte på en etisk riktig måte. Vi stiller krav som det er mulig å etterleve og kontrollere for alle parter.

HMS

Vi tar HMS på alvor, for våre ansatte er vår viktigste ressurs. Vi har en HMS-ansvarlig som sørger for en trygg og sikker arbeidsplass. HMS-arbeidet spiller en sentral rolle i vår organisasjon og vi jobber stadig med fremme dette arbeidet. Det blir stadig strengere krav til byggebransjen og det er da viktig å holde seg oppdatert.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?