Skalahus
Hvitmalt klassisk hus på skrå tomt med sokkeletasje. Husmodellen Junisol er plassert i en frodig hage ved vannet, med egen brygge og båt.

Aparts AS

Vår forhandler Aparts AS er lokalisert i Alta og har gode tilganger på bolig- og prosjektboligtomter gjennom søsterselskapet Nordlysbyen Eiendom AS. Dermed kan vi både tilby oss å bygge drømmehuset ditt - og hjelpe deg med å finne en optimal tomt å bygge det på!

Adresse
Løkkeveien 19,
9510 Alta
Telefonnummer
959 08 855

Salgsområde for:

Alta, Balsfjord, Bardu, Berlevåg, Båtsfjord, Dyrøy, Gamvik, Gratangen, Hammerfest, Harstad, Hasvik, Ibestad, Karasjok, Karlsøy, Kautokeino, Kvæfjord, Kvænangen, Kåfjord, Lavangen, Lebesby, Loppa, Lyngen, Målselv, Måsøy, Nesseby, Nordkapp, Nordreisa, Porsanger, Salangen, Senja, Skjervøy, Storfjord, Sørreisa, Sør-Varanger, Tana, Tjeldsund, Tromsø, Vadsø og Vardø.

Våre ansatte

Om oss

Aparts AS er et av våre datterselskap i Innopro AS som skal stå for oppføring av ferdighus og rekkehus konsepter fra Skalahus AS, 2tal AS er også et søsterselskap som i hovedtrekk vil fokusere på større næringsbygg, større boligprosjekter og renoveringer.

Nå gleder vi oss til å skape drømmehjem i Alta og områdene rundt!

Velkommen innom oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner!

Vi håper at vi kan inspirere din boligdrøm!

Klikk her for å se alle våre ferdighus.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?