Skalahus
Klassisk hus på to etasjer malt i lysgrått med hvite vinduer og sort, valmet tak. Flott hage med uteplass og hellelagt sti inn mot huset Maibris.

Altero Eiendom AS

Adresse
Storgata 19,
2815 Gjøvik

Salgsområde for eneboliger:

Gjøvik, Østre Toten, Vestre Toten, Nordre Land og Søndre Land

Vi er en aktør som satser innen enebolig - og prosjektmarkedet. Uansett om du er privatperson, eiendomsutvikler eller tomteeier, må du gjerne ta kontakt med oss dersom du ønsker å snakke med fagfolk om ditt lille eller store byggeprosjekt. Altero Eiendom AS ønsker også å bygge før boligen nødvendigvis er solgt. Vi mener dette er en god strategi, fordi mange kjøpere ønsker å se sitt fremtidige hjem før de kjøper. NÅ LETER VI ETTER LEDIGE TOMTER I GJØVIKREGIONEN!

Se våre boliger til salgs

Se våre tomter til salgs

Våre ansatte

Om oss

Altero Eiendom AS er et nyetablert selskap med base på Gjøvik, men eierne har lang erfaring fra eiendomsbransjen. Selskapet eies av Ola Limoseth, Kjartan Aas, samt Odd Werner og Lise B. Hansen. 

Selskapet drives av daglig leder Lise Bratland Hansen som har 20 års erfaring med eiendom; både som eiendomsmegler og – utvikler. Vi samarbeider med lokale og profesjonelle håndverkere; både når det gjelder oppføring av eneboliger for forbrukere eller prosjekter som 2-mannsboliger, leiligheter etc.

De fleste boligene blir oppført som nøkkelferdige, noe som innebærer at vi har ansvaret for hele prosjektet. Dette gir våre kunder en oversiktlig, trygg og forutsigbar byggeprosess.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?