Hytter

Moderne hytter fra Skalahus

Bygge hytte? Enten du drømmer om hytte østenfor sol eller vestenfor måne, så har vi hyttemodellene som passer din unike drøm om å eie et eget fristed i det norske eventyrriket.

Hyttekatalog

Benytt skjemaet og få tilgang til vår digitale hyttekatalog. Enkelt, raskt og helt kostnadsfritt!
Bestill digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Arkitekttegnede hyttemodeller - dette er utvalget

Alle våre ferdighytter er arkitekttegnet og skapt for optimal hyttekos! Vi har alt fra små ferdighytter til store hytter med plass til storfamilien.

Om hyttene våre

Vi bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design, og med 25 års erfaring og ett av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging i ryggen, er vi godt rustet til å ta godt vare på alle typer hyttedrømmer, små og store - ved sjøen og på fjellet. Vi har forhandlere over store deler av Norge og hovedkontor på Hamar. Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse.

Arkitekttegnet hytte

Våre hytter er skapt for det norske eventyrriket. Med ulike størrelser og egenskaper, har de alle unike fortrinn, likevel kan hver og en tilpasses slik at din hyttedrøm blir akkurat slik du ønsker deg. 

Brakar interiør

Små ferdighytter og store hytter

Alle hyttedrømmer er ulike, derfor lanserer vi nå fem hytter som varierer i størrelse og planløsning. Disse fem er arkitekttegnet med et fokus på lun bo-komfort, god plass og smarte løsninger som gjør hytta til et enkelt og deilig sted å være. 

Frikk interiør

Vale interiør

Hytter for alle

Alle typer familier skal kunne finne drømmehytta blant våre, den som har nok soveplasser, de perfekte vinduene til den vakre utsikten og den hyggelige kjøkkenkroken der hver dag starter. Der dagens eventyr og utflukter skal planlegges.

Norske hytter

En hytte fra Skalahus bygges alltid for å stå rustet og fjellstøtt i år etter år, med den beste faglige kunnskapen og det fineste tømmeret fra nordiske skoger. 


Hyttemodellen Brakar her sett med standard blå dør og blå takdetaljer som tilvalg. 

Arkitektens egne ord om hytteserien

"Alle våre hytter er tegnet og designet for at du skal få en maksimal opplevelse av naturen rundt deg! Derfor har store vinduer og lune uteplasser vært viktige fokus i utarbeidelsen av akkurat disse eventyrlige hyttene. Alle våre hyttemodeller, fra liten til stor, inneholder smarte planløsninger som gjør at de alle sammen rommer alt du trenger for et behagelig og stemningsfullt fristed."

Les alt om hyttene våre i ny digital katalog

Vi har samlet alt om våre eventyrlige hytter i en helt ny digital hyttekatalog. Benytt skjemaet, så får du umiddelbart tilgang til masse hytteinspirasjon!
Jeg vil vite mer om hyttene til Skalahus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Det tas forbehold om feil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse. 

Plantegninger og utseende kan påvirkes av endringer i teknisk forskrift og veiledning til denne. Ta kontakt med lokalt salgskontor for oppdaterte tegninger.

Det er alltid våre 1:100-tegninger og leveransebeskrivelser som er gjeldende.

Alle våre hus- og hyttemodeller kvalifiserer for energikarakter B.