- Eksklusive leiligheter ved sjøkanten i Høysand, Sarpsborg kommune.
Bo midt i ferieparadiset!

Vi er stolte over å ønske velkommen hjem til idylliske Høysand!

Strandvollen er et idyllisk nabolag sentralt beliggende i Skjeberg mellom Sarpsborg, Halden og Fredrikstad. Her skal vi bygge 10 moderne, eksklusive, solrike og vestvendte leiligheter med god variasjon innen planløsning og størrelse, fordelt på to bygningskropper. Gode uteplasser matcher det gode liv med unik sjøutsikt og størrelsesmessig har disse leilighetene et spenn fra 58 m2 til 145 m2 og fra ett til tre soverom.

Med skjærgård, badestrender, serveringssteder og flotte turområder som nærmeste nabo kan du kjenne på både ferie og hjemmekos, på én og samme gang. Og rett utenfor inngangsdøren din har du tilgang til strand, båthavn, sjarmerende kaféer og gode fiskemuligheter. Salgsstart i desember!

Prosjektet selges gjennom Strandbakken AS, og blir organisert som et OBOS Borettslag. 


10 eksklusive leiligheter

Tilsammen 10 eksklusive og toppmoderne leiligheter fordelt på to bygningskropper skal bygges her på Strandvollen, midt i ferieparadiset. Hvem drømmer vel ikke om gangavstand til – og utsikt over glitrende sjø og landlig idyll, samtidig som man kan bo sentralt og nært alle hverdagens nødvendigheter? Her skal lekre fasader romme arkitekttegnede leiligheter med høy komfort, moderne særpreg, funksjonelle løsninger og smarte rom. Her skal det være fint å bo både for nyetablerte og eldre som ønsker seg ut av eneboligene og inn i noe praktisk og lekkert. 

LAST NED PROSPEKT HER

Om boligene

Lekre fasader og smarte planløsninger er gjennomgående for alle leilighetene, og uansett hvilken av dem du velger å flytte inn i får du mye bolig og høy bokomfort for pengene. I størrelse veksler leilighetene fra 58 m2 til 145 m2, og inneholder fra 1 til 3 soverom. Alle har de gode uteplasser som matcher det gode livet rett ved det glitrende vannet og den idylliske feriestemningen.

Boligvelger

Leilighetene på Strandvollen vil kunne passe en bred målgruppe, og både barnefamilier, førstegangsetablerte og eldre som ønsker seg ut av eneboligen vil kunne slå seg til ro og kjenne på den ekstra gode hjemmefølelsen her.

Et godt sted å trekke seg tilbake

Strandvollen er det perfekte hjem for alle som ønsker seg et enkelt og praktisk hjem uten hagearbeid og vedlikehold. I disse omgivelsene kan livet bli preget av hverdagsluksus, rekreasjon og turområder som inviterer til en frisk og sunn livsstil. Strandvollen er rett og slett et nydelig sted å trekke seg tilbake.

Ønsker du mer informasjon om Strandvollen?

Benytt skjemaet, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kvalitet og ekstra komfort

Vi vil at du skal få det ekstra fint i ditt nye hjem på Strandvollen. Derfor har vi lagt vekt på høy standard, ekte bokvalitet og eksklusive detaljer under planleggingen av disse leilighetene. Her skal du oppleve det gode livet i alt du gjør, fra du står opp til du legger deg.

Her finner du god planløsning med åpne og romslige værelser, stilfulle materialvalg og gjennomarbeidet design på kjøkken- og baderom, som er valgt ut av interiørdesigner.

Lune tregulv er alltid godt å lande på, og listefrie tak og vinduer gir et moderne og åpent uttrykk. I tillegg tilbys lekre fargepakker med forslag til flotte farger som viser hvordan du kan få en helhetlig og god atmosfære i hele leiligheten.


Noen av leilighetene har opptil 4,5 meter i takhøyde, og store vindusflater er perfekt i kombinasjon med den fantastiske sjøutsikten som glitrer utenfor. Heltre innerdører sørger for komplett opplevelse av eleganse og eksklusivitet, sammen med mørk grå vinduer, ytterdører og garasjeport. Glassrekkverk uten stolper på terrassene gir en unik opplevelse av omkringliggende omgivelser, og er nok et materialvalg som setter preg på disse stilfulle leilighetene.

Interiørgalleri

Her har vi illustrert hvor lekkert du kan få det på innsiden av leilighetene på Strandvollen.

Plantegninger og fasader

Om området

Et område rikt på muligheter

Området har umiddelbar nærhet til idylliske turområder rundt sjøen, bade- fiske- og båtplasser, minigolf, kolonial, tennisbane, serveringssteder, skole, barnehage og aktivitetstilbud.

Friluftsglede i idylliske rammer

Med strand, båthavn, fiskevann og turområder rett i nærheten, er det enkelt og morsomt å leve et aktivt liv her hjemme på Strandvollen. I tillegg har du gangavstand til både minigolf og tennisbane, samt sjarmerende spisesteder som gir deg kort vei til hverdagsluksus og smak av ferie – hjemme. Strandvollen skal være et rolig, trygt og barnevennlig område, der det skal være fint å ferdes for både liten og stor. Rett i nærheten av Strandvollen er det mulig for barn og unge å holde seg aktive med tilbud innen fotball, håndball, friidrett, svømming og turn.

Et trygt og praktisk nærmiljø

Vi vet at et godt hjem handler om mer enn det som finnes på innsiden av veggene, og at det er flere faktorer som spiller inn på den skikkelig gode hjemmefølelsen. Det som befinner seg utenfor døren og i nabolaget rundt akkurat der du bor er også viktig for trivselen, derfor kan du være sikker på at Strandvollen har nødvendighetene du trenger i en travel hverdag. En god kaffekopp, deilige serveringsmuligheter, en lett tilgjengelig kolonialbutikk, arbeidsplasser, og korte skoleveier er aldri langt unna hjemmet ditt.

Offentlig kommunikasjon og avstander til byene rundt

Rett ved boligfeltet har du tilgang til offentlig kommunikasjon via buss, med busstopp kun 100 meter unna hjemmet ditt. Handelstettsteder og levende urbane bysentre omringer deg, og fra Strandvollen har du kort vei til både Sarpsborg, Halden og Fredrikstad.

Velkommen til Sarpsborg, Halden og Fredrikstad

Med kort vei til disse tre byene, har du også kort vei til shopping, kulturtilbud, servering, arbeidsplasser og urbane impulser. Her venter yrende sentrumsliv gjennom hele året og lar deg oppleve bylivets mange muligheter akkurat når du selv ønsker.

Bilder fra nærområdet