Skalahus

17 nye eneboliger rett ved Grimstad sentrum

Solberg - Grimstad

Vi fortsetter suksessen på Solberg og videreutvikler dette flotte nabolaget med 17 nye eneboliger rett ved Grimstad sentrum.

Her på Solberg blir du del av et flott og opparbeidet nabolag der både voksne og små beboere vil trives godt. Vi skal totalt bygge 17 eneboliger i dette byggetrinnet, og god fleksibilitet og unike valgmuligheter for kundene våre er stikkordet i planleggingen av dette boligfeltet. Her bor du moderne, stilrent, lunt og trygt på samme gang, i eneboliger som er bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design.

Se oversikt over ledige boliger her

Bestill prospekt

I prospektet kan du lese alt om Solberg og få god informasjon om pris, tomter og boligfakta.

Populært boligstrøk i Grimstad

Har du en drøm om å leve livet rett ved Grimstad sentrum? Nå har du igjen muligheten til å sikre deg bolig på populære Solberg!

Start boligvelger her

Velkommen til kundetilpasset visningsbolig

Mulighet til å påvirke størrelse og planløsning 

Vi vet at kundene våre setter pris på fleksibilitet og muligheten til å selv kunne være med å skape sitt eget hjem etter ønsker og behov. Derfor gir hver enkelt boenhet i dette byggetrinnet unik frihet til å påvirke både størrelse og planløsning.

Om boligene

Vi skal totalt bygge 17 eneboliger på Solberg i dette byggetrinnet, og god fleksibilitet og unike valgmuligheter for kundene våre er stikkordet i planleggingen av dette prosjektet.

To standardstørrelser som kan utvides med ekstra soverom og stue

Eneboligene kommer i to standardstørrelser, (Bolig 1 og Bolig 2), med mulighet for å utvide med ekstra soverom og stue (Bolig 1+ og Bolig 2+). Det er også mulig å velge ulike planløsninger. Ti av tomtene er regulert for boliger i to standardstørrelser, og enten du velger den største modellen eller den noe mindre grunnmodellen, kan du oppgradere og utvide boligen med ekstra boareal over carporten, slik at du får ekstra soverom og stue - eller annet bruksrom hvis ønskelig.

Ekstra boareal over carporten

Resterende syv tomter er regulert for den minste standardstørrelsen, men også her har du mulighet til å oppgradere og utvide med ekstra boareal over carporten for ekstra soverom og stue. Noen av tomtene krever speilvendte løsninger, dette kan vår boligkonsulent gi deg mer informasjon om.

Toppmoderne standard

Uansett om du velger den minste eller største boligen, og uansett om du velger å utvide eller ikke, så får du her på Solberg muligheten til å bo i toppmoderne eneboliger med smarte planløsninger, gode luftige rom, optimale solforhold og fine uteplasser.