Her kan du lese alt om det nye boligfeltet på Solberg der Skalahus sin forhandler, M&M Bolig AS, skal bygge 17 fleksible eneboliger. Kun 3 igjen!

Populært boligstrøk i Grimstad

Har du en drøm om å leve livet rett ved Grimstad sentrum? Nå har du igjen muligheten til å sikre deg bolig på populære Solberg!

Bestill prospekt

I prospektet kan du lese alt om Solberg og få god informasjon om pris, tomter og boligfakta.

Om prosjektet

Vi fortsetter suksessen på Solberg og videreutvikler dette flotte nabolaget med 17 nye eneboliger rett ved Grimstad sentrum.

Her på Solberg blir du del av et flott og opparbeidet nabolag der både voksne og små beboere vil trives godt. Vi skal totalt bygge 17 eneboliger i dette byggetrinnet, og god fleksibilitet og unike valgmuligheter for kundene våre er stikkordet i planleggingen av dette boligfeltet. Her bor du moderne, stilrent, lunt og trygt på samme gang, i eneboliger som er bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design.

Mulighet til å påvirke størrelse og planløsning 

Vi vet at kundene våre setter pris på fleksibilitet og muligheten til å selv kunne være med å skape sitt eget hjem etter ønsker og behov. Derfor gir hver enkelt boenhet i dette byggetrinnet unik frihet til å påvirke både størrelse og planløsning.


Om boligene

Vi skal totalt bygge 17 eneboliger på Solberg i dette byggetrinnet, og god fleksibilitet og unike valgmuligheter for kundene våre er stikkordet i planleggingen av dette prosjektet.

To standardstørrelser som kan utvides med ekstra soverom og stue

Eneboligene kommer i to standardstørrelser, (Bolig 1 og Bolig 2), med mulighet for å utvide med ekstra soverom og stue (Bolig 1+ og Bolig 2+). Det er også mulig å velge ulike planløsninger. Ti av tomtene er regulert for boliger i to standardstørrelser, og enten du velger den største modellen eller den noe mindre grunnmodellen, kan du oppgradere og utvide boligen med ekstra boareal over carporten, slik at du får ekstra soverom og stue - eller annet bruksrom hvis ønskelig.

Ekstra boareal over carporten

Resterende syv tomter er regulert for den minste standardstørrelsen, men også her har du mulighet til å oppgradere og utvide med ekstra boareal over carporten for ekstra soverom og stue. Noen av tomtene krever speilvendte løsninger, dette kan vår boligkonsulent gi deg mer informasjon om.

Toppmoderne standard

Uansett om du velger den minste eller største boligen, og uansett om du velger å utvide eller ikke, så får du her på Solberg muligheten til å bo i toppmoderne eneboliger med smarte planløsninger, gode luftige rom, optimale solforhold og fine uteplasser.

Se priser og få oversikt over tomtene

Klikk på videosymbolet for å se video fra Solberg!

Velkommen inn på besøk! Bli med inn i en av de toppmoderne eneboligene på Solberg.

Plantegninger, fasader og tomteoversikt

Moderne eneboliger i Grimstad

Eneboligene på Solberg inviterer inn til romslige, åpne rom, godt med naturlig lys fra store vinduer og stilrene linjer som gjør det enkelt å skape ditt eget personlige uttrykk på boligen.

Trygghet, trivsel og en enkel hverdag

Fra eneboligene på Solberg er det kort vei til både skole og barnehage, og det er lagt til rette for trygge skoleveier for beboerne. Kollektivtilbudet er også godt opparbeidet med buss hver time, kun 300 m unna boligene.

På Solberg er det god plass til å være liten, og eneboligene er både fine å se på og praktiske å bo i for barnefamilien. Her er det aldri langt til hverken sentrum, idrettsanlegg, skoler eller barnehager, og trygg skolevei er lagt til rette hele veien. Det er stor livskvalitet i det å kunne bo sentralt, men likevel ha følelsen av å leve landlig.

Grimstad er en sørlandsperle for små og store

Solberg ligger landlig og solrikt til rett ved sjarmerende Grimstad. Ta del i den urbane impulsen når du selv vil, og trekk deg tilbake til rolige omgivelser hjemme når du selv ønsker.

Grimstad er en ordentlig sjarmør med hvite trehus, trange gater og en skjærgård med fine øyer, holmer og friområder. Sammen med solen kommer hundrevis av gjester til både havn og sentrumskjerne hver eneste sommer for å låne litt av idyllen. Her får du langgrunne strender, et godt mangfold i spisesteder, et yrende festivalliv og et byliv som har alt du trenger av butikker og praktiske gjøremål. Her er det gode barnehage- og skoletilbud, samt store muligheter for varierte fritidsaktiviteter for både små og store. Fra Grimstad opplever du et godt opparbeidet kollektivtilbud via Agder Kollektivtrafikk. Fra Grimstad til Kristiansand er det henholdsvis 46,3 kilometer via E18, og Grimstad har også nærhet til flere sentrale sørlandsbyer som Arendal og Lillesand. Med slike korte avstander kan du fint bo her selv om du har arbeidsplass et annet sted på Sørlandet.