Skalahus

Velkommen til Smedsrud Terrasse

Sentralt beliggende på Maura skal vi nå bygge en lavblokk bestående av 29 leiligheter i topp standard som varierer i størrelse og som inneholder mellom 1-3 soverom. Vi er stolte over å kunne ønske familier i alle størrelser velkommen hjem til Smedsrud Terrasse!

Last end prospekt

Vi gleder oss til å sette spaden i jorda og etterhvert ønske velkommen hjem til Smedsrud Terrasse! Her, rett ved sentrum av Maura, skal vi skape gode og praktiske hjem for alle typer familier og målgrupper. Her skal både nyetablerte, barnefamilier og eldre ha det fint og nyte kort vei til alle hverdagens nødvendigheter.

Meld interesse for disse boligene

Om lavblokken

En lavblokk med et moderne uttrykk skal reises på Smedsrud Terrasse, og romme 29 leiligheter i topp standard som veksler i størrelse og antall rom.

Nærhet til alle hverdagens nødvendigheter

Her kan du nyte livet i et bilfritt boområde med umiddelbar nærhet til bussholdeplass, kolonial, legesenter og tannlege. Her bor du også midt i fine turområder sommer som vinter og familiens minste har kort vei til både barnehage, skole og organiserte fritidsaktiviteter som fotball og skisport gjennom Bjerke IL.

Landlig og åpent, men likevel svært sentralt

Her på Smedsrud Terrasse får du mulighet til å bo landlig og åpent, og med Jessheim og Lillestrøm en kort kjøretur unna, kan du oppsøke bylivets fasiliteter akkurat når du ønsker. I tillegg har du meget kort vei til Oslo Lufthavn og Oslo sentrum.

Velkommen inn i leilighetene - se vårt interiørgalleri

Komfort og standard

Smedsrud Terrasse består av ett byggetrinn og har fokus på høy standard, smarte planløsninger og stor valgfrihet. Lavblokken bygges med norsk tømmer og kvalitetsprodukter fra godt utprøvde leverandører. Felles for alle leilighetene er vannbåren gulvvarme som gir en unik følelse av bokomfort på en måte som er smart for både lommebok og miljø. I 4. etasje vil det bli etablert et flott fellesrom til bruk for alle som bor her, som kan benyttes til alt fra bursdager til styremøter. Boligblokken vil også ha parkeringskjeller for beboerne.

16315_10.jpg Illustrasjon av fellesrom
16315_08.jpg Illustrasjon av åpen stue- og kjøkkenløsning

Om Leilighetene

Leilighetene på Smedsrud Terrasse gir deg valgfrihet i størrelse på den nye boligen din, og muligheten til å bo helt nytt til en gunstig pris. Vi gleder oss til å fylle leilighetene med liv og til å sette vårt preg på fellesområdene med et flott og nært nabolag som små og store snart skal få forme til sitt eget. Leilighetene på Smedsrud Terrasse finnes i fem ulike størrelser fordelt på fire etasjer. Størrelsen varierer fra 44 kvm – 98 kvm, og valget er ditt ut fra ønsker og behov.

Felles for hver leilighet er den åpne og luftige stue- og kjøkkenløsningen som virkelig er hjertet i disse moderne og stilrene boligene. Samtlige av leilighetene har et kombinert bad- og vaskerom, og alle har tilgang til egen garasje og innendørs bod. Leilighetene på bakkeplan har fra stuen tilgang til en terrasse med utgang til grøntområde, mens resterende leiligheter i de øvrige planene vil ha tilgang til en lun og praktisk balkong.

Om Smedsrud Terrasse

​Lavblokken som skal snart er byggeklar, skal romme til sammen 29 leiligheter i dette ene byggetrinnet. Blokken er arkitekttegnet med en moderne fasade og spennende planløsninger som rommer mange muligheter.

Funksjonell design og arealeffektive rom gjør at hver kvadratmeter blir utnyttet til det fulle – uansett hvilken av leilighetene du velger. Her er topp standard og et åpent, luftig inntrykk gjennomgående. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

ET HJEM FOR ALLE TYPER FAMILIER

Leilighetene i lavblokken på Smedsrud Terrasse vil kunne passe en bred målgruppe, og både barnefamilier, førstegangsetablerte og eldre som ønsker seg ut av eneboligen vil kunne slå seg til ro og kjenne på den ekstra gode hjemmefølelsen her. Med kort vei til både barnehage, skole og nærliggende organiserte fritidsaktiviteter tar Smedsrud Terrasse godt vare på familiens minste. Her er det lett å være aktiv i friluft, med naturen tett på inngangsdøra.

16315_02.jpg

Ta kontakt

Thomas Følling, Salgsleder

911 02 124, Send epost

Miriam Elisabeth Norum, Kontorleder

400 79 092, Send epost