Skalahus

Prestegårdsskogen

Les mer om Flaget AS

Her kan du lese alt om det nye boligfeltet som skal bygges på Prestegårdsskogen i Fiskum. Det er vår forhandler Flaget AS som bygger ut feltet som skal bestå av 8 moderne eneboliger fra Skalahus.

Nytt sentralt boligfelt i Fiskum - dette er Prestegårdsskogen!

Her på Darbu i Fiskum, rett ved Hokksund og Kongsberg, skal vi bygge 8 moderne eneboliger som sammen skal skape et nytt og attraktivt nabolag med et arkitektonisk spennende særpreg.

Lifa_interiør_original-delebilde.jpg

Om prosjektet

Nå kan du bo nytt, moderne, praktisk og sentralt på Prestegårdsskogen i Fiskum. Velkommen til et nytt boligfelt som tar godt vare på både store og små!

Tilsammen 8 eneboliger fordelt på to ulike husmodeller skal settes opp på Prestegårdsskogen, og alle representerer moderne og stilrene fasader, funksjonell god design og topp standard. Skalahus sin forhandler, Flaget AS, er stolte over å kunne presentere dette flotte boligfeltet som vil være et godt sted å bo for både barnefamilier, eldre som ønsker mindre vedlikehold og alle som generelt ønsker en enklere hverdag og muligheten til å bo helt nytt. Med disse smarte boenhetene får du tilgang til fellesområder som krever lite vedlikehold gjennom året.

Landlig og rikt på natur, men likevel sentralt

Fra inngangsdøren vil du ha tilgang til fine turmuligheter, trygge skoleveier og kort vei til dagligvarehandel, barnehage og fritidsaktiviteter. Hokksund og Kongsbergs butikker, spisesteder og kulturtilbud ligger kun en ti minutters kjøretur unna. Velkommen hjem til et flott og landlig boligfelt – med alt av nødvendige fasiliteter rett i nærheten. 

Om boligene

De 8 eneboligene som skal bygges på dette feltet er tegnet for å ta vare på både design og funksjonalitet og er både plasseffektive, har en lys og luftig romfølelse og smarte planløsninger fulle av muligheter.

To spreke husmodeller med moderne særpreg

Eneboligene vi skal bygge her på Prestegårdsskogen er i topp standard, beliggende på solrike tomter, og feltet skal bestå av husmodellene Lifa og Mynd fra Skalahus. Med et stilrent og tidløst uttrykk og moderne særpreg, blir dette et boligfelt som vil bli lagt merke til. 


4 soverom og gode uteplasser

Boligene vil ha opptil fire soverom, smart plassutnyttelse, gode uteplasser og store vinduer som passer godt til den vakre utsikten over Fiskumvannet/Eikeren. Slik sett er dette optimale boliger for flere målgrupper, og vi gleder oss til å fylle Fiskums nye boligfelt med liv og nye historier!

Plantegninger og fasade

Moderne eneboliger i Fiskum

Eneboligene på Prestegårdsskogen inviterer inn til en lys og luftig atmosfære med dagslys fra store vinduer og deilige, åpne rom som gir et rent og ryddig inntrykk. Her er alle muligheter lagt til rette for å innrede et spennende og personlig hjem som viser hvem du er.

Bilder fra tomten

To smilende barn som løper på en skogsti i frodige omgivelser. En voksen person går lenger bak.

Trygghet, Trivsel og en enklere hverdag

Fra eneboligene på Prestegårdsskogen er det kort vei til både skole og barnehage og det er lagt til rette for trygge skoleveier og et nærliggende mangfoldig fritidstilbud for barn og unge.

Her på Prestegårdsskogen er det god plass til å være liten og eneboligene er både fine se på og praktiske å bo i for barnefamilien. Her er det aldri langt til hverken byliv, idrettsanlegg, turområder, skoler eller barnehager. Det er stor livskvalitet i det å kunne bo sentralt, men likevel ha følelsen av å leve landlig. 

Hokksund og Kongsberg 10 minutter unna!

Prestegårdsskogen ligger praktisk til rett ved Kongsberg og Hokksund, noe som gjør at du har kort vei til både butikker, serveringssteder, kulturtilbud og idrettsarenaer. Boligfeltet ligger også sentralt med tanke på Oslo og Gardermoen.

Vil du snakke med oss om dette prosjektet?

Benytt skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid.