Skalahus
landets yngste arkitekter_toppbilde.jpg

Skalahusfondet 2022

For femte året på rad gleder vi barn og unge med midler fra Skalahusfondet! Vi leter i år som i fjor etter landets yngste arkitekter og inviterer barn fra 7 til 10 år til å tegne fremtiden drømmehus. Hver forhandler deler ut 3 gavekort til en verdi av kr 2500! Vi oppfordrer vinnerne av konkurransen til å ta med seg klassen til å gjøre noe gøy i felleskap. Ønsker oss massevis av fantasifulle og inspirerende bidrag! Frist for å delta: 10. oktober 2022.

Slik deltar barnet:

Barnets tegning scannes eller fotograferes, og sendes på mail digitalt innen mandag 10. oktober. Kun digitale innsendinger blir vurdert i konkurransen: skalahusfondet@skalahus.no

NB: For å være med i trekningen må foreldre/foresatte på vegne av barna skrive navn/e-post/bosted og godta at tegningen kan brukes i markedsføring.

Kåringen skjer hos hver Skalahus-forhandler i løpet av oktober, og vinnerne kontaktes av sin lokale forhandler før 1. november. Viktig at kontaktinformasjon er korrekt Gavekortene som deles ut fra GoGift er digitale, så disse mottar vinnerne på e-post. Skriv e-postadresse tydelig.