Skalahus
Nærbilde av gresstrå på en solfylt dag.

Sitter du på en tomt som du vil skape verdi av?

Våre forhandlere er stadig på jakt etter nye tomter for å realisere små og store byggeprosjekter. Dersom du har ekstra tomteareal til overs, vil vi gjerne høre fra deg! Kanskje vi kan skape noe verdifullt sammen?

Les mer
Eneboliger i rekke med carport og takterrasse. Inngang fra egen hage.

Skalahus utvikler morgendagens bydeler og boligfelt

Ved å samarbeide med en solid og trygg utbygger kan du som grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler være med å realisere spennende og verdiskapende boligprosjekter over hele Norge.

Les mer
Nærbilde av en dartskive som har en rød pil satt midt i poengskiva.

Kjenner du målgruppen din godt nok

Nøkkelen til å treffe rett målgruppe med riktig boligkonsept er å vite mest mulig om hvem kunden er og hva de vil ha. Så enkelt, men likevel så vanskelig.

Les mer
Eneboliger i rekke med carport og takterrasse. Inngang fra egen hage.

Få dine byggeprosjekter regulert, planlagt og realisert!

Et samarbeid med en solid utbygger kan gi gjennomslag for dine byggeplaner. Skalahus sitt hovedkontor på Hamar tilbyr et av Norges største og beste fagmiljøer innen trehus med kompetanse innen planarbeid, arkitektur og teknisk gjennomføring.

Les mer
Person i brannuniform som spyler vann.

Har du kunnskap om brannprosjektering?

Brannprosjektering handler først og fremst om sikring av liv og helse og å redusere materielle tap, og er derfor et svært viktig tema som gjelder for alle som jobber med prosjektering i boligbransjen.

Les mer
Moderne mørke brune hus over 2 plan i nabolag. Store vinduer og inntrukket gavl. God plass til parkering av bil og fin og lun uteplass med utgang fra stue rett ut til fin hage med grønne planter.

Vil du bli forhandler av et solid boligkonsept

Med gode utsikter for norske boligforhandlere og en huskjede i solid vekst, trenger Skalahus flere dedikerte forhandlere på det gode laget! Har du lyst til å bli en viktig del av et ambisiøst team og selge attraktive boliger til både privat- og proffmarkedet?

Les mer

Vi har verktøyene du trenger for å utvikle attraktive og lettsolgte bokonsepter

Har du en tomt, men ikke midler eller kompetanse til å utvikle den? Eller kanskje du har tanker og idéer til et nytt prosjekt uten tomt å bygge på? Skalahus er del av et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging og kan være puslespillbrikken som mangler i realiseringen av dine prosjektplaner.

Les mer
To personer som står ved et bord. Den ene peker med en blyant på en arbeidstegning mens den andre peker på en iPad-skjerm.

Spar tid og penger på ferdig prosjekterte boliger

Er du grunneier, entreprenør eller eiendomsutvikler? Da deler du sannsynligvis samme ambisjon som prosjektutbygger Skalahus, om å utvikle morgendagens bydeler og boligfelt. Vi har ferdig prosjekterte og arkitekttegnede flermannsboliger klare til bruk, slik at samarbeidspartnere kan spare både tid og penger i fremtidige prosjekter.

Les mer