Skalahus
Klassisk toetasjes hus i blå farge, med hvite omramminger, vinduer og dører, og rød taksten. Huset Julistund vist med stor uteplass og matchende, sjarmerende lekestue.

12 hus til barnefamilien

Små familier. Store familier. Nye familier. Uansett om dere er få eller mange, nyetablerte med småtasser eller godt etablerte med ungdommer i hus, så har vi et bredt utvalg boliger som kommer til å ta godt vare på dere.

Les mer
Romslig spisestue med kjøkken i bakgrunnen i villaen Albertine, gråmalt med hvite dører og lister.

Kjøkkenet - hele husets knutepunkt

Det er her vi samles, over god mat, vanskelige lekser, rykende kaffekopper, familiære hverdager og vennlige festkvelder. Kjøkkenet er rett og slett husets hjerte og midtpunkt, og fortjener å være både lekkert og funksjonelt.

Les mer
Stort bad med marokkanske gulvfliser i grått og hvitt, store fliser i sementfliser og hvite fliser på vegger. Toalettet er plassert midt i rommet på en liten vegg med to dusjer på veggen bak. Fra den klassiske husmodellen Februarsaga.

Badet - skap ditt eget hjemmespa

La badet være en oase der du har tid til å nyte stille stunder og lange bad - og innred det som ditt eget deilige hjemmespa. Alle har godt av å lukke døren til verden en gang i blant og et godt, varmt og velduftende hjemmebad er et perfekt sted å finne balanse i en travel hverdag.

Les mer
Stor takterrasse med pergola, loungesofa og spisebord- og stoler på husmodellen Lifa. Utsikt mot hav og solnedgang.

Uterommet

Med en skikkelig god uteplass får du både sommersesongen og de fineste kveldene til å vare enda lenger. Arkitektene bak Skalahus sine husmodeller har alltid fokus på gode, praktiske uteplasser som gir huset et ekstra rom med uendelig takhøyde - uten vegger mellom deg og omgivelsene.

Les mer
Stue/spisestue i den moderne husmodellen Lykill, her malt i hvit. Stor lys sofa står vendt mot den moderne peisen og de store vinduene.

Stuen - der livet skjer

Stuen er et av husets viktigste og aller mest benyttede rom, og skal fungere som et deilig sted for både avslapning, TV-titting, spising og sosiale settinger. Stuen har selvfølgelig vært nøye i fokus under utvikling av enhver av våre husmodeller. Her skal det være rom for gode øyeblikk, en god bok, lekebiler, latter og sjelero.

Les mer

Barnerommet – husets mest levende sted

Lunt og varmt. Trygt og koselig. Kreativt og fargerikt. Et barnerom skal ta vare på de fineste små vi har i livet. Derfor er disse rommene alltid en viktig del av planleggingen når våre arkitekter skal tegne husene våre.

Les mer
Grått soverom med tilstøtende walk-in-closet og bad i den herskapelige husmodellen Wilhelmine. Soverommet er innredet med stor seng, nattbord i mørk tre og liten, grå sofa.

Soverommet

Gode, romslige og luftige soverom med fleksible muligheter innen innredning og god plass til oppbevaring har fått stort fokus i husene våre. Det skal være rom nok for alle familiemedlemmer og gjerne også et gjesterom til besøk.

Les mer
Mann og kvinne på hver sin side av en hvit kjøkkenøy ser smilende på en baby som sitter på øya. Kvinnen holder en skje med mat i hånden og babyen ser rett i kameraet.

Frieri og baby i nytt hus!

Vi har besøkt et nydelig og helt nytt hjem på Hvaler, bygget av vår forhandler Anova Boliger AS. Til tross for at huset fortsatt er så nytt at det lukter nymalte vegger og deilig treverk, har disse veggene allerede rommet både frieri og velkomsten av et nytt familiemedlem.

Les mer

Smart oppbevaring under trapp

Bruk plassen under trappa for å realisere drømmen om ekstra kontor, garderobe eller bod i din bolig fra Skalahus. Disse smarte løsningene for oppbevaring på liten plass må du få med deg!

Les mer

Samme planløsning - ulik fasade

Dersom du finner en planløsning som er perfekt for deg og familien, så kan eksteriøret tilpasses slik at du får den fasaden og stilen du vil ha på huset ditt, enten du ønsker et tradisjonelt, moderne eller klassisk uttrykk.

Les mer
Stort, herskapelig, hvitt hus over to plan med opparbeidet, staselig hage. Ferdighuset Constantine har overbygde uteplasser, utleiedel og garasje.

Store hus med alle muligheter

Stort hus med god plass er nok drømmen for mange, og spesielt for familier som er avhengig av mange soverom og romslige sosiale soner, så er det smart å investere i noen ekstra kvadratmetere.

Les mer
Klassisk hus i grått og hvitt over to plan, med tidløse fasader. Hus på skrå tomt, med to romslige uteplasser hvor man kan samle familien. Stor og fin hage.

Slik fargesetter du hjemmet ditt!

Farger er en enormt viktig stemningssetter i et hjem, og ethvert rom og hjem fortjener at du tenker nøye gjennom ønsker og muligheter når det gjelder fargesetting av det nye huset ditt. Ute – og inne.

Les mer