I vår storslåtte Æra-serie møtes tradisjon og smarte planløsninger og gir god plass til både små og store medlemmer i familien. Felles for disse husene er at de er nostalgiske og luksuriøse praktvillaer slik de er blitt bygget fra 1900 og fram til i dag. For veldig mange er dette selve symbolet på den optimale boligdrømmen, med sine vakre detaljer, store rom og elegante uttrykk. Velkommen hjem til våre vakre Æra-hus!

Gratis digitalt magasin med våre praktvillaer fra Æra-serien

Vi har samlet alle våre mest storslåtte praktvillaer i et herskapelig inspirasjonsmagasin. Les mer om hver enkelt husmodell og bli kjent med signaturen som gjør disse husene helt unike.

Møt våre adelsfruer

Hvert av husene i Æra-serien er oppkalt etter de sterke husfruene som regjerte på Norges største herregårder gjennom historien. Hver av dem har sine unike egenskaper og personligheter som setter preg på både planløsninger og fasader.

Nicoline

Nicoline består av et boligareal på 254 kvm, fordelt på et hovedplan og en underetasje. Modellen passer fint for skrå tomt, og har muligheter for hybel med egen inngang i underetasjen. Husets planløsning gir et storslått inntrykk, fra du entrer døren og tas imot av store, åpne flater og gode sosiale soner.

Wilhelmine

Med et bruksareal på 228 kvm, er Wilhelmine virkelig en storslått villa med alle fasiliteter og muligheter. Du ønskes velkommen inn i en romslig hall som fører inn til en stor og åpen stueløsning, samt et stort allrom med kjøkken og spisestue.

Constantine

Velkommen inn i en praktvilla med bruksareal på hele 488 kvm. Vår største husmodell, Constantine, er rikelig utstyrt med fasiliteter som flere soverom med tilhørende walk-in closet, bibliotek/galleri, stuer og bad på hvert plan, samt godt med bodplass. En staselig trapp med to trappeløp tar deg mellom etasjene. Det oser luksuriøs bokvalitet av fasadene til Constantine.

Amelia

Mange drømmer om å bo på ett plan, og i Amelia kan du boltre deg på 170 kvm bruksareal, uten å løpe i trapper. Amelia rommer tre gode soverom og med enkle grep kan TV-stue gjøres om til et fjerde soverom. I det du entrer Amelia, ønskes du velkommen av en stor hall som fører videre inn i en lekker storstue knyttet til kjøkken og spisestue.

Albertine

Storslåtte Albertine med sine 246 kvm bruksarel, er den perfekte bolig for alle familier som setter pris på litt ekstra plass. Boligen består av to plan og standardmodellen har fem soverom som enkelt kan gjøres om til annet bruksrom ved behov. Du ønskes velkommen inn i en romslig hall som leder inn til et åpent kjøkken- og spiserom. Bad og wc finnes i begge etasjer, og det samme gjelder stue og funksjonelle familierom.

Cornelia

Dette er en praktvilla med store, gode rom og luksuselementer som loftstue, mye bodplass, bibliotek og walk-in closet. Kjøkken og spisestue danner et samlingsrom på nær 50 kvm, og slik sett kan du invitere inn til både denne hverdagsstuen og den egne finstuen som også preger hovedplanet.

Nytt magasin om det å bygge hus!

Fra perm til perm gir vi deg oversikt over hvordan vi bygger hus med Skalahusmetoden! Her får du svar på alt du måtte lure på rundt byggeprosessen - fra vårt første møte, til nøkkelen står i døra.


Hva koster det å bygge hus?


Hvor lang tid tar en byggeprosess?


Hva må du forholde deg til - og når? 


Hvilke valg må du ta og hvilke muligheter har du?


Dette og mye mer gir vi deg svar på!

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Velkommen inn til storslåtte stuer og inspirerende interiører

Klikk deg gjennom interiørene i våre herskapshus. Hvilken er din favoritt?

Vil du snakke med oss om en av våre praktvillaer?

Benytt skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg! Et første møte med oss er alltid kostnadsfritt og uten forpliktelser.
Jeg ønsker å snakke med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Vi har besøkt husmodellen Amelia!

Klikk på videosymbolet og bli med inn i en elegant og luksuriøs ettplansvilla med store luftige rom og en spennende praktisk planløsning som tar godt vare på alle livets faser.

Typisk arkitektur på våre herskapelige hus

Det er visse elementer som er typisk og gjenkjennbart for den herskapelige boligstilen.

Hjørnekasser

Spesialdesignede, kraftige hjørnekasser med profilering og freste spor.


Vindusomramming

Tydelig omramming rundt vinduene, med en utfrest diamant over vinduet.


Sprosser

Sprosseinndelingen er nøye gjennom­tenkt og testet i markedet. Det øvre feltet skal vise rektangulere glassfelt. Alle sprossene er utenpåliggende.


Gavlvindu

Et «pyntevindu» er med på å understreke arkitekturen på Æra­husene. Vinduet leveres i ugjennomsiktig enkelt frostet plexiglass.


Søyler

Håndlagde, kannelerte søyler produsert av Kloppen. En stor del av produksjonen er manuell og hver søyle blir satt sammen for hånd. Leveres i dimensjon 24 cm.


Terrasserekkverk

Stående trespiler i ulik bredde, designet av våre arkitekter for denne husserien.


Panel

Som utvendig panel på Æra-­husene benytter vi liggende panel i dimensjon 19x148 mm dobbelfals. Detaljbilde på siden om utvendig kledning.Funnet en favoritt, men ønsker endringer?

Alle våre herskapelige husmodeller kan tilpasses dine ønsker og behov, både når det gjelder planløsning, fasade og rominndeling.

Kort vei til god arkitekthjelp

Sammen med boligkonsulent og arkitekt får du muligheten til å skreddersy ditt drømmehjem med våre standardmodeller som utgangspunkt. Kanskje du ønsker deg flere soverom? Eller litt større kjøkken? Eller kanskje du ønsker deg større vinduer i stuen? Med oss er alt mulig og vi strekker oss langt for å oppfylle din unike boligdrøm. 

LES MER OM TILPASNING HER. 


Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker