Skalahus

Hus og hytter for alle! Vi åpner dører til nye historier.

Vi tilbyr alt fra storslåtte villaer til stilrene, moderne hus, flermannsboliger og hytter, og bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design.

Våre boliger

Våre hytter

Bestill katalog

Les om byggeprosessen

Julestemning i brunmalt stue med juletreet som skinner, julestjernen lyser i vinduet og fyr i peisen. Julestemning i den klassiske husmodellen Desemberfryd.

Bli med inn i våre julehus

Gamle tradisjoner i nye omgivelser. Nye steder for den godt brukte julepynten. Vi har pyntet noen av våre hus til jul.

Velkommen til våre julehus

Husnyheten Spira

Tøff og elegant. Lys og romslig. Spira er et hus med alle funksjoner på ett plan. 5,9 meters takhøyde, integrert dobbelgarasje, 4 soverom, romslig voksensone og raust med oppbevaringsplass er noen av kvalitetene til Spira.

Les mer om husnyheten Spira

Bygde drømmehuset som generasjonsbolig i Son

Jonas og Hege var på jakt etter ny bolig for å få bedre plass. Nærmest på fleip foreslo mor og svigermor Bente (69) at de skulle gå sammen om å bygge generasjonsbolig. I dag bor to husholdninger romslig i hver sin del av huset.

Les historien og se bilder fra generasjonsboligen

Hus med sokkeletasje på skrå tomt, gråmalt med hvite detaljer og sort, valmet tak. Huset Februarsaga har balkong med overbygd tak.

Bygg nytt hus - få lavere strømkostnader

Nye hus har et lavere energiforbruk enn eldre boliger. Med dagens høye strømpriser, får du derfor en stor økonomisk fordel hvis du bor i ny bolig.

I tillegg til lavere strømkostnader er det også andre viktige fordeler med å bygge nytt hus.

Se fordelene med nytt hus

Hvitmalt hus av typen Junisol med saltak og svart takstein. Garasje med samme stil nede til høyre, på vei opp til huset. Blå himmel og grønn plen på skrå naturtomt.

Vårt spesialtilpassede drømmehus i Hvitsten

Kristine Kobberdal og mannen inviterer oss til fantastiske Hvitsten. Tomten deres ligger som en perle rett ved vannet, og er kledd i perfekt Skalahusdrakt. Huset er bygget av vår forhandler Anova Boliger AS. 

Les saken og se bildene fra huset

To kvinner som sitter smilende og ser på hverandre ved et bord. På bordet ligger huskatalog og en fargevifte og kvinnen til høyre holder en penn i hånden.

Trygghet på vei til nytt hus!

Boligkonsulenten hjelper deg på veien til din drømmebolig, og følger deg fra første møte til første tur over dørstokken.

Les mer om hva boligkonsulenten gjør

To menn står og peker på en mobilskjerm og snakker sammen en sommerdag. Bakgrunnen viser reisverk til et hus som er under bygging.

Enklere eiendomsutvikling med Skalahus

Skalahus er på landsbasis interessert i å snakke med grunneiere som vil utvikle og skape verdi av eiendommen de sitter på, og samarbeider gjerne med eiendomsutviklere som vil realisere sine byggeprosjekter.

Vi har nær 30 års erfaring, god tilgang på attraktive tomter, lokal gjennomslagskraft og dyktige forhandlere som satser stort på prosjektbygging over hele Norge.

Se fordelene med å samarbeide med oss

 

Hus for alle - last ned våre digitale magasiner!

Vi har et magasin for hver av husseriene våre, Æra, Saga og Moda. Hent inspirasjon fra den serien du liker best – eller bla gjennom alle! Her er det mye relevant informasjon for enhver som drømmer om å bygge nytt hus!

Eneboliger i rekke fargesatt i ulike farger. Alle boligene har stor terrasse og utgang til egen hage.

Boliger, tomter og hytter til salgs

I tillegg til boligene du finner i vår nye huskatalog, ligger det flere boliger ute til salgs hos våre forhandlere. Hold deg oppdatert på spennende muligheter i ditt distrikt!

Se våre boligprosjekter

Tomter til salgs

Se så fint det kan bli i et Skalahus!

Vi har besøkt et vakkert kundetilpasset hus på Hvaler, bygget av vår forhandler Anova Boliger AS. Velkommen inn, og la deg inspirere av stil til fingerspissene!

Bli med inn i huset på Hvaler

To personer som står ved et bord. Den ene peker med en blyant på en arbeidstegning mens den andre peker på en iPad-skjerm.

Våre forhandlere

Du kan alltid snakke med oss om dine byggeplaner og få svar på det du lurer på angående husmodeller, byggeprosesser og prosjekter vi har ute til salgs. Du kan nå oss på telefon, e-post og eventuelt chat. Våre lokalkjente, dyktige fagfolk stiller gjerne til et møte med deg – ta kontakt med ditt lokale Skalahus-kontor, så avtaler vi både tidspunkt og gjennomføring for vårt møte.

Finn din nærmeste forhandler her

Vil du snakke med oss om pris?

Vi gir deg gjerne mer informasjon om priser på våre boliger. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Inspirasjon til ditt nye hus

Klassisk toetasjes hus i blå farge, med hvite omramminger, vinduer og dører, og rød taksten. Huset Julistund vist med stor uteplass og matchende, sjarmerende lekestue.

12 hus til barnefamilien

Små familier. Store familier. Nye familier. Uansett om dere er få eller mange, nyetablerte med småtasser eller godt etablerte med ungdommer i hus, så har vi et bredt utvalg boliger som kommer til å ta godt vare på dere.

Les mer
Romslig spisestue med kjøkken i bakgrunnen i villaen Albertine, gråmalt med hvite dører og lister.

Kjøkkenet - hele husets knutepunkt

Det er her vi samles, over god mat, vanskelige lekser, rykende kaffekopper, familiære hverdager og vennlige festkvelder. Kjøkkenet er rett og slett husets hjerte og midtpunkt, og fortjener å være både lekkert og funksjonelt.

Les mer
Stort bad med marokkanske gulvfliser i grått og hvitt, store veggfliser i sement og hvitt. Toalett er plassert midt i rommet på en vegg med to dusjer på veggen bak. Fra den klassiske husmodellen Februarsaga.

Badet - skap ditt eget hjemmespa

La badet være en oase der du har tid til å nyte stille stunder og lange bad - og innred det som ditt eget deilige hjemmespa. Alle har godt av å lukke døren til verden en gang i blant og et godt, varmt og velduftende hjemmebad er et perfekt sted å finne balanse i en travel hverdag.

Les mer
Stor takterrasse med pergola, loungesofa og spisebord- og stoler på husmodellen Lifa. Utsikt mot hav og solnedgang.

Uterommet

Med en skikkelig god uteplass får du både sommersesongen og de fineste kveldene til å vare enda lenger. Arkitektene bak Skalahus sine husmodeller har alltid fokus på gode, praktiske uteplasser som gir huset et ekstra rom med uendelig takhøyde - uten vegger mellom deg og omgivelsene.

Les mer
Stue/spisestue i den moderne husmodellen Lykill, her malt i hvit. Stor lys sofa står vendt mot den moderne peisen og de store vinduene.

Stuen - der livet skjer

Stuen er et av husets viktigste og aller mest benyttede rom, og skal fungere som et deilig sted for både avslapning, TV-titting, spising og sosiale settinger. Stuen har selvfølgelig vært nøye i fokus under utvikling av enhver av våre husmodeller. Her skal det være rom for gode øyeblikk, en god bok, lekebiler, latter og sjelero.

Les mer
Stort, grønnmalt barnerom i 2. etasje på ferdighus Julistund med to senger og pulter på hver sin side av rommet. Skråtak på begge sider av rommet med takvinduer samt to store vinduer på veggen.

Barnerommet – husets mest levende sted

Lunt og varmt. Trygt og koselig. Kreativt og fargerikt. Et barnerom skal ta vare på de fineste små vi har i livet. Derfor er disse rommene alltid en viktig del av planleggingen når våre arkitekter skal tegne husene våre.

Les mer