Rom som tar vare på små og store

Små familier. Store familier. Nye familier. Uansett om dere er få eller mange, nyetablerte med småtasser eller godt etablerte med ungdommer i hus, så har vi et bredt utvalg boliger som kommer til å ta godt vare på dere.

Saga-serien vår består av husmodeller som passer perfekt for familier i alle størrelser. Dette er tidløse, smarte boliger med mange soverom, store romslige sosiale soner, fleksible flerbruksrom og gode uteplasser. Velkommen inn til Saga-seriens gode og trygge rom med plass til både små og store familiemedlemmer. 

Her venter nye historier

Her i disse klassiske husene venter nye historier.
Her venter morgendagen og andre dager, årstider og andre tider. Her er det plass til å være liten og rom for å vokse, med tidløse fasader og praktiske, romslige løsninger.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Rom for å leke og plass til å vokse

Et perfekt hjem for en familie har både hyggelige samlingspunkt og soner der man kan trekke seg tilbake. Også for de små.

Barnerommet er husets mest fargerike og magiske eventyrsted der alt er mulig. Våre arkitekter har trivsel for alle husets medlemmer i fokus når de tegner husene våre, og et typisk barnerom i Saga-serien er lyst og romslig, med god plass til fantasi, lek og utvikling. Rommet ligger trygt plassert rett ved foreldresoverommet og har det beste utgangspunktet for smart oppbevaring og hyggelig innredning. 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Klassiske hustyper. 12 perfekte hjem for barnefamilien

Her ser du oversikten over alle husmodellene i Saga-serien, som hver og en er flotte valg for enhver familie - stor eller liten.

Velkommen til Skalahusgata!

Vi har satt sammen en film med husene i Saga-serien. Klikk på bildet og bli med på en liten tur gjennom Skalahusgata!

Alle våre boliger kan tilpasses akkurat din familie

Trenger du et soverom ekstra, et større kjøkken eller kanskje du ønsker å bytte om på innholdet i etasjene? Hos oss er alle muligheter åpne, nettopp fordi store investeringer fortjener stor valgfrihet.

Selv om våre standardmodeller er tegnet med fokus på å fungere optimalt for barnefamilien, så har du allikevel muligheten til å tilpasse boligen slik du vil som kunde hos Skalahus. Som et første ledd i prosessen vil du og boligkonsulenten sammen se på planløsningene på husmodellen du har sett deg ut, og mulighetene for eventuelle endringer. Deretter blir disse skissene tatt med til arkitekten, som lager ferdige byggetegninger med ønskede endringer og tilvalg. Både boligkonsulent og arkitekt vil gjøre seg kjent med dine ønsker og behov - samtidig som de også kan komme med gode råd og forslag som de selv finner passende for enhver unike kunde. Bad, Februarsaga

Bygge hus? Her er alt du trenger å vite!

Snakk med oss om våre muligheter for tilpasning

Benytt skjemaet, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.
Jeg vil vite mer om tilpasning av boliger fra Skalahus
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Husets hjerte og sosiale sone

Flere av våre klassiske husmodeller har åpen stue- og kjøkkenløsning. Et slikt allrom blir en naturlig sosial sone som samler og tar vare på familien i en travel hverdag.

En åpen stue- og kjøkkenløsning er hjemmets naturlige møteplass for alle vi som bor der. Det er her livet skjer. Fra hverdag til fest er det her vi lever sammen. Det er her vi sier god morgen, ønsker venner velkommen til bords, gjør lekser og spør hvordan dagen har vært.

Der livet skjer

Et lyst og luftig allrom med plass til å samle mange gir en felles følelse av bokvalitet og familietid som er verdifullt i hverdagen. Når et praktisk og funksjonelt kjøkken møter en luftig og åpen stue skapes en god sosial sone med veldig mange muligheter. 

Spar plass med kreativ oppbevaring - utnytt trapperommet!

I et hus med mange mennesker, sier det seg selv at mange ting trenger en plass. Og med litt smart planlegging så trenger du faktisk ikke å ofre

Smart oppbevaring bidrar til et ryddig og velfungerende hjem der alt har sin plass. Nye hus bygges ofte uten kjellere, og nettopp derfor er det smart og praktisk å tenke oppbevaring på nye måter. 

Garderobe, bad og kontor

Vår trappeleverandør Stryntrappa har lansert kolleksjonen "Plass til mer", som presenterer nyskapende og kreativ oppbevaring som sørger for orden i sakene. Utnytt arealet under trappen maksimalt med garderobe, bod eller kontor! 

Smart utnyttelse av kvadratmeterne

- Mange har behov for mer plass, og vi forsøker derfor å tenke kreativt og nytt i måten man kan utnytte kvadratmeterne på, sier administrerende direktør John Herman i Hagen AS, forhandler av Stryntrappa. 

Funksjonell og lekker design

Modellene av Stryntrappa er ikke bare praktiske, men også veldig fine å se på. En trapp er et smykke som kroner ethvert oppholdsrom, og nå kan den i tillegg bli den ekstra garderoben, kontoret eller boden som du trenger og ønsker deg. 

Både kontor, garderobe og bod kan tilpasses Stryntrappa sine produkter gjennom material og fargevalg. Du kan lese mer om dette her.

Lekestue-kampanje

Nå gir vi bort et byggesett til en lekestue til alle som signerer boligkontrakt med Skalahus innen påsken 2020. Denne lekestuen åpner dører til nye historier, og er garantert en gave som gjør at de små vil trives ekstra godt i sitt nye hjem.

Et eget lite hus. Med blomster på trammen og ei lita dør som er litt magisk fordi den kan åpne opp til en helt ny verden. 

Dette ser kanskje ut som en helt vanlig lekestue, utenpå, men på innsiden kan den egentlig være hva som helst. Et skip på havet, et bakeri med nystekte kanelboller, kafé med småpenger, slott med storfint besøk eller borg med vollgrav.     

Skal vi klinke?

Hvis det er én lek fra de gode "gamle" dager som fortjener å bli delt videre til nye generasjoner, så er det klinkekuler! Glemt hvordan du gjør det? Les her da vel!

Tenk noe så fint som en hånd full av blinkende klinkekuler. Som man kan kjenne på, se på og leke med. Her får du spilleregler for en morsom lek som alle i familien kan mestre like godt.  

Mål; skyte på motstanderens kule og samle flest kuler til deg selv

* Del inn like lag med både små og store sammen, og ha minimum 3 klinkekuler hver.


 * Lag en liten grop i bakken.


 * Lag en strek 3-5 meter fra gropen.


* Nå handler det om å stå bak streken og kaste kulen for å treffe gropen. Prøv flere ganger hvis du ikke klarer det, men husk; så lenge du ikke treffer gropen, står du i fare for å bli truffet selv. 


* Den som treffer gropen, får skyte på de andre kulene fra kanten av gropen og slik kapre nye kuler. 


* Den som står igjen til slutt med flest klinkekuler vinner spillet


Mer boliginspirasjon?

Også våre to andre husserier, Æra og Moda, har et bredt utvalg av boliger til barnefamilien. Klikk hjem huskatalogen vår, så kan du se dem alle!
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker